- Konuyu Başlatan
Aynen öyle zamanla tekrar ısıdan sertleşip kırılacak gevşicek.
Tekrar değiştiricez napalımm. RS özen istiyo.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen o parçayı nasıl buldun tek satılmıyor ben başka megandan söktürmüştüm.Aynen öyle zamanla tekrar ısıdan sertleşip kırılacak gevşicek.Tekrar değiştiricez napalımm. RS özen istiyo.
arabanı chipledin rs konularına dalmaya başladın bakıyorum hehe
ah be ağabey ne alaka şimdi![]()
ne bileyim belki yakında giderde yapmaya başlarsın senden korkulur, ağırlık falan diyordun ya geçenlerde çözdün olayları
![]()
Bende enjektor hatası verıyor dıger hata olarak da dedıgın abs/asr hatası verıyor. Ama tek olarak abs/asr hatası vermıyor verırse ıkısını beraber verıyor sizde ki sorunla aynı mıdır ki ?
Yarın gi gideyim baktıralım şu an hata yok ama bilgisayara takıldığında çıkar heralde sorun dimi ? Bobin soketlerini de söyliycem baksınlar bi bakalım. Teşekkürlerevet Gizay ABS ASR lambaları birlikte yanıyor ve tabi service lambasıda. Yol bilgisayarı ekranında ESP ASR sorun var uyarısı yazıyordu. Serviste bağlanıldığında hız sinyal kaptörü şase uyarısı verdi. kaptörler değiştiğinden beri saat gibi maşallah. Benim araçta sıcak havalarla birlikte sık sık bu hatayı vermeye başlamıştı. Enjektör hatası içinde ateşleme bobini soketlerini kontrol etmenizi öneririm onlarda bi temassızlık oluşuyor olabilir. Yüksek ısılar oluşturan bi motor her bir civata soket aşırı yük ve ısı görüyor. Bİ kontrol etmenizde fayda var bence.
Gökhan abi ben almadan önce enjektörleri yenilemişti arkadaş zaten yani en fazla 25bin fln sürmüşümdür yeni enjektörlerle. Normal giderken hiç arıza vermiyor ama dip gaz yaptığımda hep değil ama arada veriyor ve bu beni çok sinirlendiriyorsen enjektörlerini yeniledin mi ?
Son durum ne acaba?Yarın gi gideyim baktıralım şu an hata yok ama bilgisayara takıldığında çıkar heralde sorun dimi ? Bobin soketlerini de söyliycem baksınlar bi bakalım. Teşekkürler
Gökhan abi ben almadan önce enjektörleri yenilemişti arkadaş zaten yani en fazla 25bin fln sürmüşümdür yeni enjektörlerle. Normal giderken hiç arıza vermiyor ama dip gaz yaptığımda hep değil ama arada veriyor ve bu beni çok sinirlendiriyor![]()