Megane1 Coupeye göre coilover amortisör ve Fk spor yay ...

Turgay Bayak

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Megane1 Coupeye göre coilover amortisör ve 5'lik Fk spor yay almayı düşünüyorum...Ürün kodlarını bilen arkadaşlarım varmıdır...

coil sisteminde hem yay hem amortisör yokmu. amortisörleri arkayamı alacaksınız :) birazdaha açıklayıcı olabilirmi :)
en ucuz coil sistemi ön coil arka kısa spor amortisör 900 lira ta-technix marka.

Soyle soyliyeyim.Arkadaşim Almanya'da yaşiyor.Ondan istedim o da urun kodu istedi.Bana kalsa sadece FK yay takacam.Amortisorler pahali diye biliyorum.Yay 35Euro .

bu kadar paraya gerek yok CANTÜRK amortisör CAN'dır :)

ben yay taktırdım pişmanım arabaya binecekseniz coilden şaşmayın derim paranız varsa ta technix alın kurtulun yoksa cantürkten herkes memnun 400 liraya işin içinden kurtulursunuz.

Burak'ım yay bende taktım 5 cm den yarım baklada kesikti eibach ama istediğim basıklığıda elde edemedım rahatlığıda zıp zıp zıplıyordu duz yolda bile Murat abiye yaptırdım coil-overı rahatladım istedigim kadar oynama yapabiliyorum rahatlık konusundada son derece tatmınkar hemde ucuz maliyetli ben coupeme coil arkalarada orjınalden 5 cm kısa amortısor yaptırdım istediğim rahatlıkta var goruntude tavsıye ederim. ama parada sıkıntı olmayana senın dedıgın markada ideal :)

Burak'ım yay bende taktım 5 cm den yarım baklada kesikti eibach ama istediğim basıklığıda elde edemedım rahatlığıda zıp zıp zıplıyordu duz yolda bile Murat abiye yaptırdım coil-overı rahatladım istedigim kadar oynama yapabiliyorum rahatlık konusundada son derece tatmınkar hemde ucuz maliyetli ben coupeme coil arkalarada orjınalden 5 cm kısa amortısor yaptırdım istediğim rahatlıkta var goruntude tavsıye ederim. ama parada sıkıntı olmayana senın dedıgın markada ideal :)
çok iyi olmuş tam yapmak istediğim aracın resimlerini gördüm o basıklıkta konfor varsa süper. benim araba leylek ona rağmen çok kötü:) inş. cantürk coil+arkalara kısa amortisör olayını yaptırıcam. :)

kesinlikle tavsiye ederim kardeşim :)

Geri