Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Megane1 Coupeye göre coilover amortisör ve Fk spor yay ...
coil sisteminde hem yay hem amortisör yokmu. amortisörleri arkayamı alacaksınız birazdaha açıklayıcı olabilirmi
en ucuz coil sistemi ön coil arka kısa spor amortisör 900 lira ta-technix marka.
Soyle soyliyeyim.Arkadaşim Almanya'da yaşiyor.Ondan istedim o da urun kodu istedi.Bana kalsa sadece FK yay takacam.Amortisorler pahali diye biliyorum.Yay 35Euro .
ben yay taktırdım pişmanım arabaya binecekseniz coilden şaşmayın derim paranız varsa ta technix alın kurtulun yoksa cantürkten herkes memnun 400 liraya işin içinden kurtulursunuz.
Burak'ım yay bende taktım 5 cm den yarım baklada kesikti eibach ama istediğim basıklığıda elde edemedım rahatlığıda zıp zıp zıplıyordu duz yolda bile Murat abiye yaptırdım coil-overı rahatladım istedigim kadar oynama yapabiliyorum rahatlık konusundada son derece tatmınkar hemde ucuz maliyetli ben coupeme coil arkalarada orjınalden 5 cm kısa amortısor yaptırdım istediğim rahatlıkta var goruntude tavsıye ederim. ama parada sıkıntı olmayana senın dedıgın markada ideal
Burak'ım yay bende taktım 5 cm den yarım baklada kesikti eibach ama istediğim basıklığıda elde edemedım rahatlığıda zıp zıp zıplıyordu duz yolda bile Murat abiye yaptırdım coil-overı rahatladım istedigim kadar oynama yapabiliyorum rahatlık konusundada son derece tatmınkar hemde ucuz maliyetli ben coupeme coil arkalarada orjınalden 5 cm kısa amortısor yaptırdım istediğim rahatlıkta var goruntude tavsıye ederim. ama parada sıkıntı olmayana senın dedıgın markada ideal
çok iyi olmuş tam yapmak istediğim aracın resimlerini gördüm o basıklıkta konfor varsa süper. benim araba leylek ona rağmen çok kötü inş. cantürk coil+arkalara kısa amortisör olayını yaptırıcam.