Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok kardesm kendim yaptm aldığımda normal hb'idi. sanırım o istanbuldakı arac benzınlıydı.benmki dizel. ben spoileri farklı die hatırlıyorum onun r26 değildi normal hb (fren lambalı) spoilerdi.
yok kardesm kendim yaptm aldığımda normal hb'idi. sanırım o istanbuldakı arac benzınlıydı.benmki dizel. ben spoileri farklı die hatırlıyorum onun r26 değildi normal hb (fren lambalı) spoilerdi.
abi normal rs jantının bi benzeri yok bende r26 jantının benzerlerine bakıyorum sık kollu olanlardan ama senınkılerde hoşuma gitti hemen listeme eklıyorum =))
abi sınavlar var bu ara ev-okul arasında mekik dokuyorum. bitsin sınavlar halledicem kısmetse. abi bence orjinalleri satma aracı satarken flan belkı orjınale dönüp satmak zorunda kalabilirsin sonra tekrardan ona masraf etmen gerekebilir. sitede bi anket açsan genel kanıda bu yönde olucaktır. ama tabiki taktir senin benmki sadece bi fikir.