Meggy beni üzdü bugün... :( kaza fotoları...

44tayfun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
kaza yaptığıma mı üzüleyim şahindeki hasara bakıp benim arabamın ne hale geldiğine mi üzüleyim yoksa renault servisinin 8 ila 10bin tl arası masraf çıkar dediğine mi üzüleyim anlayamadım.... :sinirli :(

meganekazasi.webp

meganekazasi2.webp

meganekazasiz3.webp

meganekazasiz4.webp

meganekazasi5.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
geçmiş olsun kardeş allah beterinden korusun da ben im anlamadığım bu nasıl iş şahinin hasarıyla seninkinin hasarı çok dengesiz bişi olmuş bu iş

8-10 bin tutmasına sebep olan neymiş acaba? görünen dışında nereler hasar aldı?

geçmiş olsun..

çokk geçmiş olsun , cana gelceğine mala gelsin .. sizde bi sıkıntı yoktur umarım..
8-10 bin tl bana çok gibi geldi görüntüye bakınca ama servislerde de fiyatlar fazla oluyo , normaldir servise göre belki bilemicem..
geçmiş olsun tekrar

Geçmiş olsun, sizmi çarptınız?

​Geçmiş olsun üzüldüm:(Allah beterinden saklasın.Nasıl olduki kaza kasko yokmu bu arada?

10 bine imkan yok diyorum ama görünmeyen bişeymi war bilmiyorum. geçmiş olsun

Allah razı olsun arkadaslar... kimseye Allah kaza bela vermesin motor kısmında hiçbirşey yok sadece radyatörler hasarlı onun dışında görüldüğü gibi kaporta hasarı... servis sağolsun arabaya 100 metreden bakıp 8-10 lira demeyle yetindi tam listeyi pazartesi verecekler... şahinin sahibiyle 200 tl ye anlaştık hata benimdi... ama araç bu hale nasıl geldi sadece ona çarpmamla anlamadım... :(

kasko yok :( zaten canım bide ona sıkıldı bütün gün... :(

Şahinin olabilecek en sert noktasına vurmuşsunuz galiba.Sizde aslında şahinin altına girmişsiniz ancak megane 2'lerin tamponları hafiften cacık olduğu için durum bu hale gelmiş bence

Geri