Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaza yaptığıma mı üzüleyim şahindeki hasara bakıp benim arabamın ne hale geldiğine mi üzüleyim yoksa renault servisinin 8 ila 10bin tl arası masraf çıkar dediğine mi üzüleyim anlayamadım....
çokk geçmiş olsun , cana gelceğine mala gelsin .. sizde bi sıkıntı yoktur umarım..
8-10 bin tl bana çok gibi geldi görüntüye bakınca ama servislerde de fiyatlar fazla oluyo , normaldir servise göre belki bilemicem..
geçmiş olsun tekrar
Allah razı olsun arkadaslar... kimseye Allah kaza bela vermesin motor kısmında hiçbirşey yok sadece radyatörler hasarlı onun dışında görüldüğü gibi kaporta hasarı... servis sağolsun arabaya 100 metreden bakıp 8-10 lira demeyle yetindi tam listeyi pazartesi verecekler... şahinin sahibiyle 200 tl ye anlaştık hata benimdi... ama araç bu hale nasıl geldi sadece ona çarpmamla anlamadım...
Şahinin olabilecek en sert noktasına vurmuşsunuz galiba.Sizde aslında şahinin altına girmişsiniz ancak megane 2'lerin tamponları hafiften cacık olduğu için durum bu hale gelmiş bence