Memurlardan broadway yorumları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aliok1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aliok1

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Memur arabası olarak nam salmış broadwaylar hakkında memurlardan broadway yorumları.Yere göğe sığdıramayanda var,yerin dibine batıranda...
Okuyun kararı siz verin.
http://forum.memurlar.net/konu/738222/

linkte bir problem var sanırım abi

Düzeltildi.

sorunsuz ve Türkiyenin her iklimine yoluna şartına dayanan sağlam bir araç masrafsız araç..Ondan dolayı çok tercih ediliyor..Ama tutupta ordaki yorumlarda bu alınırmı gibileri var insanların bütçesi neye uygunsa onu alır..Benimde bütçem kısıtlı olsa alabileceğim araçlardan birisidir.

millet sallamış da sallamış yok at arabası yok vs :)
arkadaş baksan kendisinin binmeye arabası da yoktur :)
ağzı olan konuşuyo derler ya o hesap işte
herkes bütçesine göre davranıyo olay bu o fiyatlara alınabilecek en sorunsuz arabalardan biridir r9

Bence R-9 masrafsız bir araç , kullanmak da zevkli . Az yakıyor , çok atik ve hafif bir araç , evet bu araçlarla aşırı sürat yapılmaz ama tam bir aile otomobili :)Oradaki bir kaç yorum çok gereksiz yazılmış . R-9 serisinin direksiyonunun çok ağır olmadığı ve kilma , otomatik vites gibi özellikleri vardır .

R-9 çok güvenli bir araba değil ama kullanımı kolay ... Çok güzel bir aile otomobili ..

Tofaş Kuş Serisi mi ? , Renault 9 sersi mi deseler ?
Tabi ki Renault 9 :)
- Tofaştan sağlam bir karoseri var .
- Boyası ve kaportası tofaşa göre daha kaltiteli .
- Renault 9 lar tofaştan rahat .( Her yönden )
- Az yakıyor .
- Parçası ucuz .
- Atik bir motoru var .

Adamlar kuş serisiyle kıyaslamış ben kıyaslamam. Teneke araçla işim gücüm yok broadway i kıyaslayacağım. Görüyoruz işte yollarda hala 90 model broadwayler var ama kartal şahin yok çürüdü gitti hepsi.

Bence R-9 masrafsız bir araç , kullanmak da zevkli . Az yakıyor , çok atik ve hafif bir araç , evet bu araçlarla aşırı sürat yapılmaz ama tam bir aile otomobili :)Oradaki bir kaç yorum çok gereksiz yazılmış . R-9 serisinin direksiyonunun çok ağır olmadığı ve kilma , otomatik vites gibi özellikleri vardır .

R-9 çok güvenli bir araba değil ama kullanımı kolay ... Çok güzel bir aile otomobili ..

Tofaş Kuş Serisi mi ? , Renault 9 sersi mi deseler ?
Tabi ki Renault 9 :)
- Tofaştan sağlam bir karoseri var .
- Boyası ve kaportası tofaşa göre daha kaltiteli .
- Renault 9 lar tofaştan rahat .( Her yönden )
- Az yakıyor .
- Parçası ucuz .
- Atik bir motoru var .

kardeşim kesinlikle katılıyorum sana :D

Renault 9 , Fransa Renault Fabrikasını iflasın eşiğinden döndürmüş bir arabadır .

82 yılında Avrupa yılın otomobili seçilip Renaultun en çok satan otomobilidir .

Türkiyede R-12 ve R-9 satışı toplam : 1 Milyon 27 bin adettir :) ( Bilgi Gazete )
617.000 R-12 ( 1977-2000 ) , 410.000 (1985-2000) Renault 9 .

Bu Rakam dile kolaydır ..

Çok sallamışlar,otomatik ve klimalı modelleride vardı ve ben şahsen 180 km görmüştüm 92 Broadway ile...

Geri