Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2004 otomatik 1.6 16V aracımın motor yağını değiştiricem hangi yağı kullanmam lazım birde yol bilgisayarında ortalama yakıt değeri 100 km de 10lt gösteriyor ne yapmam lazım araç 175000 km de
önce kendinizi ve aracı tanıtırsanız....
marka-model-yakıtcınsı-turbo- vs bilgiler lazım...
otm.vts. araçlarda otm.transmısyon yağ-filtre bakımı da şarttır...
2004 otomatik 1.6 16V aracımın motor yağını değiştiricem hangi yağı kullanmam lazım birde yol bilgisayarında ortalama yakıt değeri 100 km de 10lt gösteriyor ne yapmam lazım araç 175000 km de
önce kendinizi ve aracı tanıtırsanız....
marka-model-yakıtcınsı-turbo- vs bilgiler lazım...
otm.vts. araçlarda otm.transmısyon yağ-filtre bakımı da şarttır...
Bende daha dün yatırdım benim aracımda 2006 1.6 16v megan II mobil yağ koydurduk biraz fazla tuttu benim yola çıkacağım için sağına solunada baktı güya birde arıza gösterdim 120 tl aldı ama yetkili servislerde şuan kampanya var 2004 model üstüne 85 tl yazmışlardı bakmanı öneririm.
Aşağıdaki linkten aracınıza castrol'ün tavsiye ettiği motor yağını görebilirsiniz. Yağ aracınız için önemli bir konudur. Aracınızda kullanmanız gereken motor yağını bilmeniz, servis esnasında kullanılan yağın numarasını kontrol etmeniz ve mümkünse full sentetik yağ tercih etmeniz önemlidir.