mp3 player ile usb player arasında fark var mıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meganne

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
şimdi mp3 cd yaptım diyelim.(audio cd değil bildiğimiz mp3 cd)
bir de aynı mp3 leri usbye attım diyelim.
arasında bir fark olur mu sizce?

Herhangi Bir Fark Oluşmaz :eyv

bende hem usb port girişi, hem de cd player mp3 okuyor.
o zaman niye mp3 okuyucu yapıyorlar ayrıyeten ...saçmalık....

Herkesin cd doldurması mümkün olmadığı için usb girişinden dinleme olanağı da sağlıyorlar. İyi değil mi?;)

Herkesin cd doldurması mümkün olmadığı için usb girişinden dinleme olanağı da sağlıyorlar. İyi değil mi?;)

olayı anlamadın abi.
kalite açısından ikisi arasında fark var mıdır diyorum.
mp3 cd player daha kaliteli ise cd den dinleyecem.

audio cd 1440 kbps kalitede.
mp3 cdler 320 kbps de, mp3 flash playerlarde 320 ye kadar okuyor .
mp3 cd ile mp3 flaş flayer aynı mı, aynı ise neden mp3 cd player koyyolar teyplere.
usb flash player koyulur, bir de track okuyan cd....

Hiçbir fark yok abi cd le uğraşma usb forever :kupa

Bu geçiş dönemi gibi bir şey.Bir kaç sene sonra cd işi bitecek.Şu anda bile piyasada mekaniksiz cihazlar fazlasıyla mevcut.Bizim araçlarda da mesela hem kaset çalar var hem cd çalar var.Bu da o dönemin geçiş aşamasıydı kaset tamamen bitti.
Bunun dışında usb girişi sadece flash bellek takmaya yaramıyor.Ben şu an kullandığım sistemde vınn takıyorum yeri geliyor telefonumu şarj ediyorum..

İkisinin içindede aynı dosyalar var sadece depolama birimleri farklı o yüzden kalite farkı olmaz.Yanlız orjinal audio cdler daha kaliteli ses verir.:eyv

abi şuan pioneer de dahil olmak üzere birçok model cd yi kaldırdı sadece usb ve kart okuyor. audio cd lerde ses daha kaliteli tabi ki ama bu farkı arabada anlamak mümkün değil. onun için cd çiziği atlaması deyinceye kadar usb kullanmak daha mantıklı. yada usbye kaliteli kayıtlar atabilirsin

abi şuan pioneer de dahil olmak üzere birçok model cd yi kaldırdı sadece usb ve kart okuyor. audio cd lerde ses daha kaliteli tabi ki ama bu farkı arabada anlamak mümkün değil. onun için cd çiziği atlaması deyinceye kadar usb kullanmak daha mantıklı. yada usbye kaliteli kayıtlar atabilirsin

ben usbden dinliyordum, sonra cdye geçtim. aradaki fark arabada da anlaşılıyor.
baslar ve tizler audio cd de çok daha belirgin.
hatta yarı yarıya fark vardı diyebilirim.
ama değer mi gece gündüz cd yazmaya orası ayrı mevzu.

Geri