Mrb.egzos emisyonunu kontrol ettirin alarmi veriyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denizberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizberk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mrb.benim 2011 fluence 1,5 edc aracimda da egzoz emisyon kontrol ettirin uyarisi veriyor.serviste 1-2-4 nolu enjektörler problemli diyor.özel delpi enjektör servisi ise enjktörler sağlam,araçta kisa devre vardiyor. Kime inanacağimi bilemedim.sizin de ayni sorunu yaşadiğinizi okudum.sorunu nasil çözdünüz? Lütfen yazarmisiniz.

ara ara bendede aynı hatayı veriyor. 2011 edc 110 bg.. bilgisayara bağladığımda aynı enjektorler arızalı diyor. 70000 km önce de aynı hatayı vermişti. hatayı sildirip devam ettim. sıkıntı yok

Mrb ama ben 3 kez sildirdim yine 1-2 ay sonra yine çikiyor

mrb.benim 2011 fluence 1,5 edc aracimda da egzoz emisyon kontrol ettirin uyarisi veriyor.serviste 1-2-4 nolu enjektörler problemli diyor.özel delpi enjektör servisi ise enjktörler sağlam,araçta kisa devre vardiyor. Kime inanacağimi bilemedim.sizin de ayni sorunu yaşadiğinizi okudum.sorunu nasil çözdünüz? Lütfen yazarmisiniz.

Üstat bu arızayı bir ay arayla iki kere aldım ve ikinci uyarıyı vermesinden iki üç dakika sonra motor hasar riski uyarısı verdi ve araç bi anda çekişten fazla değil ama düştü. Servis partikül filtre temizliği yaptı ve şu an sorun yok. Olay tamamen kullanılan yakıt kaynaklı. Mümkün olduğu kadar güvendiğiniz yerden ve bir noktadan yakıt almaya çalışın.

Tapatalk Pro kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Üstat bu arızayı bir ay arayla iki kere aldım ve ikinci uyarıyı vermesinden iki üç dakika sonra motor hasar riski uyarısı verdi ve araç bi anda çekişten fazla değil ama düştü. Servis partikül filtre temizliği yaptı ve şu an sorun yok. Olay tamamen kullanılan yakıt kaynaklı. Mümkün olduğu kadar güvendiğiniz yerden ve bir noktadan yakıt almaya çalışın.

Tapatalk Pro kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Aracı ilk aldığımızda bizim araçta da vardı 1 ay sonra filan kendiliğinden silindi. Sürekli opetten yakıt alıyoruz. Bence de yakıtla alakalı.

partikül temizliği ne kadar?? Sizin araç kaç model.

Tapatalk Pro kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]

2011 dynamic EDC sahibiyim 110000 km de aracım. full servis bakımlı. Egzoz emisyon kontrol ettiriniz uyarısı yandı. servise gittim 2. 3. 4. enjektör arızalı değişmesi lazım 5400 TL GİDEBİLİRSİNİZ dedi. nasıl yani dedim. ne yani yaptıracak mısınız dedi. ÇIKTIM GELDİM SERVİSTEN. NE YAPMALIYIM ?

2011 dynamic EDC sahibiyim 110000 km de aracım. full servis bakımlı. Egzoz emisyon kontrol ettiriniz uyarısı yandı. servise gittim 2. 3. 4. enjektör arızalı değişmesi lazım 5400 TL GİDEBİLİRSİNİZ dedi. nasıl yani dedim. ne yani yaptıracak mısınız dedi. ÇIKTIM GELDİM SERVİSTEN. NE YAPMALIYIM ?
Geçmiş olsun aracınızı düşük devirde kullanıyor iseniz dpf yi doldurmuş olabilir biraz devirli kullanın mümkün ise uzun yolda 4000devir gibi kullanımda düzelebilir eğer duzelmez ise dpf sökülüp temizlenmeli

Yakıtın içine atılan enjektör temizleyici katkı maddeleri işe yaramaz mı ?

Yakıtın içine atılan enjektör temizleyici katkı maddeleri işe yaramaz mı ?
Yarar ben kullandım enjeksiyon hatasını sildi , uzun yolda kullandım ve aracımı devirli kullandım

Geri