Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracı tanıyorum galiba, resimleri çektiğiniz yere gelmiştim, sol arka bilya değişimi için,isim vermeyim de, merter de kale outlet center ın orda mı ? Güzel olmuş elinize sağlık, boyarken hangi aşamalardan geçti, boyanın markası nedir,bunları da paylaşır mısınız ?
Aracı tanıyorum galiba, resimleri çektiğiniz yere gelmiştim, sol arka bilya değişimi için,isim vermeyim de, merter de kale outlet center ın orda mı ? Güzel olmuş elinize sağlık, boyarken hangi aşamalardan geçti, boyanın markası nedir,bunları da paylaşır mısınız ?
Tanıyorum, yanlış hatırlamamışım Arkadaşımla gelmiştik, onda da siyah 2012 clio3 extrem var ama 4 kapılı, sizin aracı görünce keşke tek kapı alsaydım diye söylenmişti de Araç güzeldi, daha da güzel olmuş, nazar değmesin Bu sıralar bende birkaç parça boyamak istiyorum da oyüzden sordum, hangi aşamalardan geçti, hangi boya kullandınız diye..