Ne desem bilemiyorum...

cold

Kerem Uluca,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ne fenerliyim ne galatasaraylıyım.. ama bunları gördükçe insanların insanlıklarından ciddi anlamda şüphe ediyorum...
Derbi sonrası taraftar öldürüldü - TrtSpor

Son düzenleme:
​19 yaşındaki bir fidan daha kurban gitmiş cehalete,vahşete adınıda koyamıyorumki:sinirli​yazık günah ya Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin demekten başka birşey gelmiyorki elden akıl alır gibi değil......

Bu nasıl bir tutkudur ki böyle, insanlar bir takım, bir lider, bir parti veya bir şeyh istedi diye başka bir insanı katlede biliyor. Hiç mi Allah'tan korkuları yok bu şerefsizlerin. Allah sonumuzu hayr eyleye.:asabi

Tuttuğun takım yenilmiş bunda karşı takım taraftarının suçu ne ?
Umarım kısa zamanda yakalanırlar...

Allah geride kalanlara sabır versin bunları gördükce nefret edesim geliyor ülkemizdeki futboldan..

Mühendis Oktay'ın katilleri işbaşında...

HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

idam gelmeli, aflar kalkmalı, polislere adam vurma ve istediğini anında karakola götürüp sorulama yetkisi verilmeli (psikopat mıyım neyim.)
ben hala bu avrupalı yaşama alışamadım.
eski dürüst, asabi, bağıran çağıran ama kalbi temiz insanları arıyorum.

kimse kimseyi durduk yere bıçaklayacak kadar cani değildir belki bir şey yapmıştır kimse bilemez ben sanmıyorum galatasaray taraftarının durduk yere böyle bişey yapacagını

kimse kimseyi durduk yere bıçaklayacak kadar cani değildir belki bir şey yapmıştır kimse bilemez ben sanmıyorum galatasaray taraftarının durduk yere böyle bişey yapacagını

hocaaa sen heralde cennetten yazıyon. ben dünyada yaşıyorum, dünyada oluyor böyle şeyler.

dipnot :katili bulundu.
psikonun teki, 2 tane yaralama olayı varmış önceden.
niye çıkarıyorsun.
idam geri gelsin!!!

Allah bu ve benzeri olaylara sebep olanların başına aynısını vermesi dileğiyle diyorum aklıma başka birşey gelmiyor :(

Geri