cam dışında buğu,su vb . şeyler cam acılıp kapandığında hiç silmiiyor ve oldogu gibi duruyor.herkeste böylemi..yardım lutfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cam dışında buğu,su vb . şeyler cam acılıp kapandığında hiç silmiiyor ve oldogu gibi duruyor.herkeste böylemi..yardım lutfen
ilginç olan dıştan fitillere bakınca bayagı iyi temas da ediyor ama nedense buğuya çizgi bile atamıyor.
Renodan memnuniyet anketi için döndüklerinde konuyu ilettim.Sonra bölgemdeki bir bayi telefon ile arayıp sorunumu dinledi döneceklerini söylediler.tekrar döndüklerinde konuyu araştırdıklarını benzer sorun olup olmadığının detaylı araştırmasından sonra döneceklerini söylediler.Bekliyoruz bakalım...
Bugün denedim ben bunu benim aracimda. 4 camdin fitilide gayet güzel sildi buguyu. Clio 4 lerde bu problem yok sanirim.
arkadaşlar: konu ile ilgili olarak aracı aldığım bayinin servis elemanı ile görüştüm,Araca baktılar..DURUMU görüp tasdik ettiler.İlgilenen arkadaş sağolsun bilgili ve becerikliydi..Kadjar ile alakalı tüm sorunları daha ilk araç geldiği gün hepsini görmüş ve incelemiş .ayrıca çözüm üretmeye bile başlamışAncak bu sorun türkiyede dile ilk benim tarafımdan dile getirilip not altına alınmış.Şikayetler kısmında başka bir bayide daha olmak üzere 2 şikayet varmış..(onların yalancısıyım).Ancak bu arada Fransa ile görüştü ve orada benzer şikayetlerin olduğu ve karar verildikten sonra tekrardan dönüş yapacaklar..
Bu arada bu olaydan sonra uzun yola çıktım 1500 km yol yaptım.yeni sorunum ortaya çıktı....CAMLAR İNANILMAZ RÜZGAR ALIYO..
bU DA genel problemimle bağlantılı olsa gerek