Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arabayı hep otomatik fırçayla yıkarım ve 3 senedir antene hiçbirşey olmamıştı. ancak dün yıkarken fırça anteni kırdı kopardı. biraz kısaldı ama yine sorunsuz çalışıyor.
Arabayı hep otomatik fırçayla yıkarım ve 3 senedir antene hiçbirşey olmamıştı. ancak dün yıkarken fırça anteni kırdı kopardı. biraz kısaldı ama yine sorunsuz çalışıyor.
İki gün önce benimde başıma geldi. Yıkamaya sokarken hep çıkarırım normalde unutmuşum bu sefer yıkamanın ortasında farkettim ve ucu biraz yamuldu maalesef. Yenisini alırsanız, aldığınız yeri paylaşırmısınız?
İki gün önce benimde başıma geldi. Yıkamaya sokarken hep çıkarırım normalde unutmuşum bu sefer yıkamanın ortasında farkettim ve ucu biraz yamuldu maalesef. Yenisini alırsanız, aldığınız yeri paylaşırmısınız?
yenisini almadım. kırılan yere uç kısmını geçirip hızlı yapıştırıcıyla yapıştırdım ve kullanıyorum. 3-4 cm kısaldı ama problem yok rdyo gayet iyi çekiyor.
Otomatik firca ciziyor arabayi gunese koy arabayi yakindan bak cizikleri goreceksin hayatimda hic yikatmadim her petrolde tazyikli su kopuk var 10dakkani almaz yikamak