Park Cezası!!!!

selim_ugur

Selim Uğur ŞAHİNTÜRK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ayrı ayrı iki polis tarafından yarım saat ara ile 2 defa kesilmiş park cezası.... (benim aracım değildir, lütfen geçmiş olsun yazmayınhehe)
13164466_983719988350136_1798393113146752785_n.jpg

Sana değil ama adamcağıza geçmiş olsun demek lazım.

temsili polis konuşması "devrem yeteri kadar ceza kesemedim kotayı dolduramadım" - ""gel devrem gel burada hatalı park var sende yaz..." (gırgır amaçlı, güldürürken sizi düşündürmesi dileğiyle)

Sahibine double geçmiş olsun :) biri iptal olur büyük ihtimal

Soldaki işinden artık usanmış sağdaki de üniv bitirip iş bulamayıp polis olmuş tertipli biri sanırım :)

Bu nerden cıktı şimdi, :polis

Sağdaki daha ayrıntılı doldurmuş tutanağı daha fazla bilgi var, kutulara sığdırmaya çalışmış, özenli yazmış, kaşe basmış, diğeri TL yazmış bu TL nin simgesini yapmış :) Soldaki daha yalap şap yazılmış geldi bana. Üniv. mevzusu da günümüzün modası iş bulamayan üniv mezunlarının polis olmaları kendi arkadaşlarımdan da çok var.

o caddeyede mılletımız sagolsun 3 sıra park edıyolar valla gecen zor gectım ordan

Birilerine para lazım...

Birilerine para lazım...

Bu para cezası cezayı yazan memurun cebine girmiyor. Belli ki ortada bir yanlışlık var bu kişiyede ders olsun sadece burda görünene göre en az yarım saat araç bırakmış. Bizim burdada bir yol var ikili sıra parkeden insanlar yüzünden bir şerit akıyor sonra diğeri akıyor. İnsanların seyahat özgürlüğü engellenemez.

Geri