Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
temsili polis konuşması "devrem yeteri kadar ceza kesemedim kotayı dolduramadım" - ""gel devrem gel burada hatalı park var sende yaz..." (gırgır amaçlı, güldürürken sizi düşündürmesi dileğiyle)
Sağdaki daha ayrıntılı doldurmuş tutanağı daha fazla bilgi var, kutulara sığdırmaya çalışmış, özenli yazmış, kaşe basmış, diğeri TL yazmış bu TL nin simgesini yapmış Soldaki daha yalap şap yazılmış geldi bana. Üniv. mevzusu da günümüzün modası iş bulamayan üniv mezunlarının polis olmaları kendi arkadaşlarımdan da çok var.
Bu para cezası cezayı yazan memurun cebine girmiyor. Belli ki ortada bir yanlışlık var bu kişiyede ders olsun sadece burda görünene göre en az yarım saat araç bırakmış. Bizim burdada bir yol var ikili sıra parkeden insanlar yüzünden bir şerit akıyor sonra diğeri akıyor. İnsanların seyahat özgürlüğü engellenemez.