Teşekkürler. Benzinli 1.2, devirde ne yazdığına bile bakmadım desem, malum henüz alt seviyeleriyle ilgilendiğimdenÇok fazla km yapmayacağım için ve de bütçe tabii benzinli oldu seçimim. Beyazın çizikleri de nispeten az gösterdiği söyleniyor, sanırım işime yarayacak bu da kir götürmesinin yanı sıra
Doğru söylüyorsunuz, yeter ki ciddi zararlar olmasın ufak tefek maddi zararlara hazırlıklıyım, kaskosuz bayiden çıkarmadım zaten aracı, artık gerisi biraz şansa kalmış. Ama boş yerde hızlanıp, ani fren denemeleri yaptık bugün, bu da iyi geldi, benim gibilere güven vermesi açısından![]()
İşinizi kesinlikle görecektir, ben de alırken çok git gel yaşamıştım. Aldığım dönemde 1.2 executive olmadığından 1.4 tercih etmiştim. Kasko konusunda da en iyisini yapmışsınız, bende aynı şekilde yapmıştım. Beyaz çok klas bir renk, özellikle son yıllarda olcukça tercih ediliyor, kir konusunda içiniz rahat olsun bakımı kolay bir renk. Aslında kazalarda araçta önemli değil, mühim olan size birşey olmaması, yoksa zaten araçların kaskosu var bizim yok. Diğer arkadaşlarımızı bilmem ama, ben şu an ki sakin kullanım seviyeme 3 ciddi kaza atlatarak geldim, özellikle birinde 3 takla atmıştım. Zaten o kazaları yapmasaydım hala bu gün belki gençlik yıllarımdaki gibi kullanacaktım. Kasko konusunda basit bir olay anlatayım başımdan geçen, izmir'den aracı showroomdan çıkartan bir clio 3 müşterisi yola çıkar çıkmaz bir tır vurdu araca, araç kullanılmaz hale geldi. Şükür sürücüde ufak sıyrıklar dışında bir sorun yoktu. Esas sıkıntı sonrasında başladı, aracın kaskosu yoktu. Adam kurtulduğuna mı sevinsin yoksa aracının çöpe gittiğine mi üzülsün bilememişti. Bu arada bende executive aracımı sattım, beyaz clio Night&Day sipariş verdim. Gerekli kredi işlemleri sonuçlansın, muhtemelen 2-3 haftaya kadar kendisini kapının önüne park etmiş olacağım.