- Konuyu Başlatan
RFC hepimizin kanına giriyor, sıfırdan bazı yaşı olan araçları cillop gibi yapıyolar bizde hayranlık ile seyrediyoruz. Orjinali dediğiniz, iki astar bir boya ile serviste yapılırsa sorun olmaz. Ben estetik açıdan söylemiştim, stock kullanmayı hiç sevmiyorum. Sadece tavsiye idi, ancak emmi'nin bulut vs. görülürde Clio3 bir de beyaz renk modlanmaz mı? Kesinlikle yapmak lazım bişeyler.Otantik vs. diye aracınızı küçümsemeyin, o kadar uygun maliyetlere bir kaç değişiklik yaparsınız ki görsel olarak aracınızın extreme'den farkı kalmaz. Bir ton oem sıfır jant satan yer var, bundan uygun fiyata temin edilir. Kapı kolları çıtalar ve aynalar gövde rengine boyatılırsa o baz vs. dediğiniz kartopu extreme olmuş olur.
Virüs vermek gibi olmasın da linkteki jantlar misal fiyatı çok uygun. Bir de son resimdeki araç orj. beyaz extreme, kartopu da böyle olabilir tabi siz isterseniz merak etmeyin bunları yaptınız diye kimse aracınızın orj. bozulmuş vs. diyemez. Zaten satarken bunu diyen insan olursa kartopunu böyle birine satmayın derim.
Renault üretimi 15 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 625 TL Sahibinden satılık ikinci el - 82665903
bulut'a ve bakımlı, süslü arkadaşlarına bir kez daha maşallah diyeyim öncelikle

belki de garanti bittikten sonra başlamak daha doğru olur orasını burasını kurcalamaya, ne dersiniz?