P’den R’ ye alırken gelen ses

Osmancan42

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yeni aldığım 1.0 tce xtronic 100’lük aracımda p’den r’ye alırken sanki el freni çekme sesi gibi bir ses geliyor daha önce başına gelen varmıdır? Daha önce tam otomatik bir araç kullanmadım bu sesin normal olduğunu söyleyenlerde var ama bana pek öyle değil gibi geliyor. https://photos.app.goo.gl/fHo7jQ2gxPfPe1dFA

Merhaba, aracın hayırlı olsun.
Aracında kulanılan şanzıman tam otomatik değil, CVT denen tipten ve o ses normal değil...

Hocam merhaba. Sorununuza bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorun benim aracımda da var. O sesin nerden geldiği belli oldu mu?

Yeni aldığım 1.0 tce xtronic 100’lük aracımda p’den r’ye alırken sanki el freni çekme sesi gibi bir ses geliyor daha önce başına gelen varmıdır? Daha önce tam otomatik bir araç kullanmadım bu sesin normal olduğunu söyleyenlerde var ama bana pek öyle değil gibi geliyor. https://photos.app.goo.gl/fHo7jQ2gxPfPe1dFA
Selam bu sorunu cozebildinizmi yetkili servis bir çözüm buldumu

Merhaba aynı sesi bende farkettim sebebi nedir acaba bilen var mı?

aynı sorun bendede mevcut aracı ilk çalıştırdığınızda devir saati bin devrin üzerindeyken bu sesi çıkartıyor sanki şanzıman inecek gibi bir ses geliyor. aracı biraz rölantide çalıştırdığınızda devir saati bin devrin altına düştüğünde bu ses oluşmuyor.. benim gözlemlemelerime göre devir saati bin devrin üzerinde olduğunda vites değiştirince bu ses geliyor.

• Beğen
Tepkiler: ozanoz93
bir sorun yazıp sorunun çözümünü de yazmayanları bi adres sormus gibi davrananların üyeliklerinin silinmesi lazım. ben yaparsam beni de silin

bir sorun yazıp sorunun çözümünü de yazmayanları bi adres sormus gibi davrananların üyeliklerinin silinmesi lazım. ben yaparsam beni de silin
Çözüm devir saatinin bin devrin altına düşmesini bekleyip o şekilde vites değiştirmek👍🏻

Aynen denedim bayraktar arkadaşin dediği gibi oluyor olay.

• Beğen
Tepkiler: bayraktar35
Geri