• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Power led gündüz farı yapımı

Yakında Denizli'ye tayinim çıkabilir hadi senle bir kontrol yapalım dersin. Aynı zamanda Pamukkale ve mağralarıda gezmiş olursunuz. Bundan iyisi can sağlığı.qw

Not: Bu yazıyı yengemiz okuyorsa lütfen başka bir bahane bul bizi karıştırma.12 3

Yakında Denizli'ye tayinim çıkabilir hadi senle bir kontrol yapalım dersin. Aynı zamanda Pamukkale ve mağralarıda gezmiş olursunuz. Bundan iyisi can sağlığı.qw

Not: Bu yazıyı yengemiz okuyorsa lütfen başka bir bahane bul bizi karıştırma.12 3

abim müthişsin ama ilk geleceğim yer kayseri inşAllah :D

Bence delmeden yap çünkü deldiğin yerlerde tam açıyı tutturamazsan ışığıda görünümüde güzel olmaz.

çalışmayı şuan bitirdim gece gece babama asistanlık yaptırdım ya neyse :D şimdilik tadımlık bir video paylaşıyorum yarın gündüz video çekimi ve yapımını anlatacağım ancak detaylı resim çekemedim yetiştirmek için anca bitti zaten öğleden bu yana :o

Bence delmeden yap çünkü deldiğin yerlerde tam açıyı tutturamazsan ışığıda görünümüde güzel olmaz.
çalışmayı tamamladım açıları uygun deldiğime pişman olmadım çok şükür ilginize teşekkür ederim :)

ben de beyaz nokta diiyecektim ki oraya yapmışsın :eyv en orjinalce duran yer orası zaten :o hayırlı olsun güle güle kullan başarılı bir imza bunların patentini al bence :eyv

ben de beyaz nokta diiyecektim ki oraya yapmışsın :eyv en orjinalce duran yer orası zaten :o hayırlı olsun güle güle kullan başarılı bir imza bunların patentini al bence :eyv

evet en orjinal orası durdu :eyv bu arada teşekkür ederim, patent konusu bence zor gibi eminim audi yada mercedes çoktan almıştır ıslık

konu güncellenmiştir :eyv

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri