R Link 1 den Media Nav Evo 2 ye dönüşüm

hsertackudu

Kayıtlı Üye
44-Malatya
İyi günler 2014 model Icon paket aracımda R link mevcut yanlışlıkla haritayı biçimlendirdim zaten güncel değildi. Araca media nav evo 2 taktırmak istiyorum ama soketler uyumsuz olduğu için imkansız diyorlar. Araca Media Nav Evo 2 takılabilir mi? R link haritasını nereden bulabilirim?

İyi günler 2014 model Icon paket aracımda R link mevcut yanlışlıkla haritayı biçimlendirdim zaten güncel değildi. Araca media nav evo 2 taktırmak istiyorum ama soketler uyumsuz olduğu için imkansız diyorlar. Araca Media Nav Evo 2 takılabilir mi? R link haritasını nereden bulabilirim?
R-Link haritasını sahibindende cihad çoban isimli satıcı satmakta. Kendimde temin etmiştim. Şu anda en güncel 11.25 sürümü var. Medianava geçilebilir. Tesisatta değişiklik gerekir. R-Link daha kalitelidir. Ama CarPlay desteği yok. Kendim 11.346 ya güncelleyerek Android Auto aktivasyonu yaptım. Ön arka park sensörlerimde buzzerdan değil rlink üzerinden hoparlörlerden gelmekte ve mesafe çizgileri R-Link üzerinde görünmekte. IMG_5140.webp

• Beğen
Tepkiler: hsertackudu
Geri