Hayali bile güzeldi.....

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Arkadaşlar touch versiyonu haliyle eco tuşu bulunmuyor bu araçtada aktif edebiliyormuyuz.
Connect Diag Tool yazısı 1 saatlik işlem ile düzeltiliyor.
Loud olayına gelince ben Rnav da Audio test menüüsüydü sanırım yanlış hatırlamıyorsam . Load Eol file gibi bi yer vardı tıkladım ses bi tuhaf oldu sonra Loud kısmında On yaptım ses düzeldi. baya bi iyileşme oldu ve kubi ben bu 4x20 hoparlorleri basslar -2 orta -2 tiz +4 kullanıyordum ve şuanda basslar +3 te inan ses 30 da bir gıdım boğulma yok çok tatlı bir bass sesi alıyorum ..
ses ve tat alma konusunda iyiyimdir. Gerçekten bişeyler sezmesem burda yazmadım . tıpkı sana ECO MOD KELEBEĞİNDE yazdığım gibi eco mod kelebeği yok demiştim . Yazılımsal demiştim ve serviste teyit etti.
Loud olayınıda servisteki clio ile karşılaştırdık ve seste iyileşme olduğunu cotechte gördü. Bu yazdıklarımı sende yannş anlama somurtmuyorum hee)
bu load olayını bende denedim -2 / -3 de bass kullanırken şuan +5 de ve hiç bir bozulma yok.. super mi değil ama ilk halinden daha iyi oldugu kesin.
benim sorum ; audio test bolumun de mic(ex) internal external ve diger tuslar ne işe yarıyor bi bilginiz var mi ? bunun dişinda bu test menusunde yaptıgımız degisiklikleri 0 lamak istersek ne yapıyoruz ?
tesekkurler