• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Regaib Kandil Kutlaması..

Regaib kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
0e2ec5bf8ccd46528bf59d98a3146ba6.jpg

Regaib kandiliniz mübarek olsun

Regaip kandili! Hakkında

REGAİP KANDİLİ :

Soruyorum. Bilgisizliğimden, cahilliğimden soruyorum...
Lütfen mazur görün.

1-) Hz. Muhammed(sav) peygamberin annesiyle babasının cinsel birliktelik yaşadığı günü simit partisi yaparak kutlamak aklınıza nereden geldi?

2-) Hz. Muhammed(sav) peygamberin annesiyle babasının cinsel birliktelik yaşadığı günü ne sebeple kutluyorsunuz?

3-) Böyle bir günü hangi sapık zihinli insanlar kafasında tasavvur edip, kutlamaya karar verdi?

4-) Ve böyle bir günü nasıl tespit edebildiniz? Kim dikizledi?

Bundan seneler önce Regaip kandili nedir/ne değildir diye araştırmaya başladığımda çok şaşırmıştım. Ama artık şaşırmıyorum. Çünkü;

"Annenizin diz kapağı tahrik eder" deyip, 6 yaşında çocuk ile evlenmenin helal olduğunu söyleyen. Müstehcen filmlere konu edinebilecek seviyede fanteziler üretip “asansörde halvet olunabilir” diyen...

“Kadının oturup-kalktığı yere sakın oturmayın, kadının sıcaklığı size zevk verebilir." Diye fetva veren insanların temsil ettiği dinden; ancak bu kadar kepaze bi özel gün anlayışı çıkabilirdi zaten.

Gününüz böyle düşüncelerden uzak ve lambanız da bol simitli olsun. [emoji4]

Regaip kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar 3f983ebf6b728a1ebf62dafbc785371c.webp

Geri