Renault 21 km calismiyor

mustafasahin0102

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Eyl 2014
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
renault 21 km calismiyor ve sol cam calismiyor düğmesine kabloları çıkmış taktım çalışmadi sigorta sini attırdı. Sorun ne olur acaba
 
Kabloların bir yerinde veya düğmesinde kısa devre vardır...
 
Peki cam motorundan gelen 4 kablo var düğmede ise 5 adet takma yeri var kabloların sıralaması nasıl olacak
 
Orjinali 150 civarı. Ama eski reno 12 kilometre telidw bunlara uyar bilgin olsun. Ben öyle yapmıştım. Yol bilgisayarı çalışır ama hep yanlış gösterir dostum.
 
Araç concorde ise r 12 teli uyar , ancak eski telinizdeki parçaları 12 teline adapte etmeniz gerekir yoksa yol bilgisayarı çalışmaz.R 12 teli biraz uzun geleceği için kesmeniz gerekebilir , orijinal telin üzerinde mıknatıs gibi manyetik bir parça var o parçayı r 12 telini traşlayarak takarsanız çalışır.Bunun için eski telin üzerinden hız sensörünün olduğu devre , hız sensörünün üzerindeki mıknatıs ve km telinin saate girdiği kısmı almanız gerekir.
eğer araç Manager ve ya optima ise flash km teli bire bir uyar , sadece şanzımana giren dişli farklı olabilir onuda temin etmek kolay.

21 lerin cam fitilleri kronik sorunludur , siz bağlantıyı doğru yapsanız bile fitilde sorun varsa çalışmaz , zorlayıp sigorta attırabilir.
 
Geri
Üst