Renault 5 CİLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SelimS.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SelimS.

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yazın bi toplanalım ben bi istanbula gelim bi bogaz havası alalım :D bişyler hazırlancak mı planlar varmı ? :bayrak

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende varım a dostlar... yeni aldım.. forumda konu açtım tavsiyelerinizi beklerim gerçekten.. teşekkürler

Yaza doğru R5 buluşması yapalım 3 tane R5 bizden katılır...

Yazın R5 şenliği var desenize :D

Uzun zamandır arayışında olduğum Renault 4 ü ne yazık ki bulamadım.Bu aralar Renault 5 e taktım kafayı.Ayrıca yıllar önce babamın satmış olduğu Renault 30 u tesadüfen görüp sahibiyle iletişime geçtim anlaştık ancak araç çok kötü durumda ve araştırmalarım sonucunda toplayamayacağım kanısına vardığım için vazgeçtim.Şimdi yaza doğru bir aksilik olmaz ise mutlaka mihrabı düzgün bir tane Renault 5 alıp saklamayı düşünüyorum.. Yani benide o grupta görebilirsiniz :)

Uzun zamandır arayışında olduğum Renault 4 ü ne yazık ki bulamadım.Bu aralar Renault 5 e taktım kafayı.Ayrıca yıllar önce babamın satmış olduğu Renault 30 u tesadüfen görüp sahibiyle iletişime geçtim anlaştık ancak araç çok kötü durumda ve araştırmalarım sonucunda toplayamayacağım kanısına vardığım için vazgeçtim.Şimdi yaza doğru bir aksilik olmaz ise mutlaka mihrabı düzgün bir tane Renault 5 alıp saklamayı düşünüyorum.. Yani benide o grupta görebilirsiniz :)
Hayırlısı olsun kardeşim...:eyv

OOO grup çoğalıyor ;) yakışır abime yazın da çok havalı olur R5

yaza yapalım süper olur !!!!!!!!

Geri