Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Renault Araçlarınızı nerede bakım yaptırıyorsunuz?
5Lt Elf 5-30 Evo. FE (DPF yede uygun) 100tl
hava filtresi süngerli 15tl (Fluence,megane 3 ,Kangoo 2-3)
polen 15tl
yağ filtresi 15tl
Toplam:145Tl
Sadece polen orijinal değil , Oda mais dışındaki servislerle aynı.
karter anahtarı izeltaş kargo dahil 30tl (Kare alyan 8mm -10mm.reno 8mm kare kullanıyor)
Yağ filtresi sökme kapağı(12 kertikli tas diyorlar)15tl
yağ filtresi kapağını takıp filtreyi sökmek için lokma takımı 30tl
Toplam :75 hadi lokma takımı daha kaliteli olsun toplam 100TL olsun üstelik her işe kullanacağın lokma takımın oluyor.
Servisin bu parçaları en az yarı fiyatına aldığını düşünürsek Ben iki seferdir kendim değiştiriyorum
5Lt Elf 5-30 Evo. FE (DPF yede uygun) 100tl
hava filtresi süngerli 15tl (Fluence,megane 3 ,Kangoo 2-3)
polen 15tl
yağ filtresi 15tl
Toplam:145Tl
Sadece polen orijinal değil , Oda mais dışındaki servislerle aynı.
karter anahtarı izeltaş kargo dahil 30tl (Kare alyan 8mm -10mm.reno 8mm kare kullanıyor)
Yağ filtresi sökme kapağı(12 kertikli tas diyorlar)15tl
yağ filtresi kapağını takıp filtreyi sökmek için lokma takımı 30tl
Toplam :75 hadi lokma takımı daha kaliteli olsun toplam 100TL olsun üstelik her işe kullanacağın lokma takımın oluyor.
Servisin bu parçaları en az yarı fiyatına aldığını düşünürsek Ben iki seferdir kendim değiştiriyorum
Ankarada Hamza USta var.Hamza KUrtay kesınlıkle ona goturunOrjınal Maıs parçaları kullanıyor.Eski Renault emeklisi .
Ben sahsen ona goturuyorum ve cok memnumum.Ankara'daki dostlara önerımdır
çorlu renault yetkili servisi herzaman çok ilgililer bakıma götürüyorum kendileri klimada sorun varmış gaz bastık kompresörü değiştirdik vb birçok şey yapıyorlar nezaman garantiden götürsem hiç uğraştırmıyorlar ve muhattap hazır sanayide yüzde 90 yan bastı çamura battı yok bu parçadan değil ondan benden kaynaklı değil senden kaynaklı ve hiçbirzaman yansanayi parça kullanımına karşıyım özellikle yürüyen aksamdaki parçalarda şuanda yüzde 20 indirim var
en son geçen hafta gittim
ön fren balatası
antifriz değişimi
fren hidroliği değişimi
3 adet renault cam suyu
ücretsiz motor yıkama araç yıkama
430tl tuttu
ve benim herzaman bir sorun olunca yetkili servisin kapısına atarım aracı kurumsal muhattap rahatlığı ve yağda elf ten daha iyi olan özel üretim castrol edge professional rn720 onaylı 5w30 yağ kullanmaları
İkinci el araç alsam arıyacağım özelliklerden biri yetkili servis bakımı
usta çok iyi olabilir örnek ben çorludayım ankaradaki ustanın iyi olduğunu orjinal parça kullandığını bilemem ve herzaman benim için eksidir
tabikide buda benim görüşüm herkezin fikri farklı olabilir