• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Renault Clio 4 Görsel Park Sensörü Yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RClio4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayır her park sensörü ekranda gözükmez bic modül alınıp sonradan takılan sensörden hat çekilirse mümkün olabilir

Arkadaşlar merhaba cihaz da 8.0.5 sürümü vardı bunun micom test ayarlarına girdim ve bir kaç değişiklik yaptım. Burada mute butonununda ki değer 5 di ve ben bunu 65 yaptım yanlışlıkla. Sonra cihazı 9.1.1 e güncelledim dijital klimayı ekran da aktif ettim bir kaç şey aktif ettim basaransoft 2024.03 yükledim falan
1-micom teste girdiğim de mute butonu 65 de ve dokunulmaz konum da. Anladığım kadarı ile geri park sensörü görsel ve sesli işlevini açmıştım bu mute de o sesli kısmın ses seviyesi ve ses çok yüksek çıkıyor :( nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecek var mı

2013 lerde olmuyor maalesef çünkü Media Nav Evolution Gerekli Evet kamera oluncada HMI R HMI FR Yaparsak ön arka park sensörü olur Benim arabamda kamera yok ama kamera oluncada şöyle oluyor ben kamera tercih etmiyorum ama; Ekli dosyayı görüntüle 32699
2013 model icon aracın mutlimedyayı media nav evolution ile değiştirsek soket sokete uyumluymuş yazılanlara göre bu görseldeki şekilde yapabilir miyiz

Arkadaş 2017 clio 4 90 beygir dizel aracıma: 10 inç android ios özellikli kablosuz bağlantı 6gb ram 128 GB hafızalı android özellikli dokunmatik ekran navigasyonu cihaz almak istiyorum. Arıza vermeyecek ve donma yapmayacak garantili Aracına takdıran varmı? Ne alayım neyi tavsiye edersiniz? Tşk

Geri