Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracım 28000km de. Genelde İstanbul'da ve Kocaeli'nde aracı kullanmaktayım. Kocaeli'nde ki arkadaşlar Umuttepe yolunu bilirler, son 2 aydır o yolu da sık olarak kullandım. Son 8000 km'nin ortalaması 5.6 lt/100km
Aracım 28000km de. Genelde İstanbul'da ve Kocaeli'nde aracı kullanmaktayım. Kocaeli'nde ki arkadaşlar Umuttepe yolunu bilirler, son 2 aydır o yolu da sık olarak kullandım. Son 8000 km'nin ortalaması 5.6 lt/100km
o umuttepe yokuşu belimi büktü benim 2 km yokuş çıkana kadar düzde 20 km gidecek yakıt yakıyor araçlar. siz ortalamayı uzun yolda düşürdüğünüz için yokuş çok etkilemiyor ben şehir içinde 5 ile gezerken yokuş bitince 6 oluyor megane 2 dizel