sonuna kadar katılıyorum....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ülekede olan biten herşeyden yürütme masuldür.yürütme yetkisi kimde.hükümette.hükümet kim akp.akp nasıl yönetilir merkez yürütme kurulu ile.myk ya kime bağlı.tüzük geregi parti başkakanına.başkan kim?bil bakalım?
Bil bakalım dediğin ;''başkakan'', onun partisi, partinin myksı, myknın yönetiği yürütme yetkisi bulunan hükümet, istediği kadar vergi politikasını değiştirsin yeni vergiler koysun düzenlesin bilmem ne yapsın. Vergi bilinci sıfır ''0'' olan bir toplumda tayyip değil alternatiflerinden kim gelirse gelsin akaryakıt başta olmak üzere tüketim maddelerinden yüksek vergi almaya devam eder. Kayıt dışı ekonomiden para kazananlar kimlerse pahalı akaryakıt tüketmemize neden olanlar onlardır. Sen de bil bakalım kimmiş onlar?
ihsan abime tamamen katılıyorum. ben düşünüyorum ne hediye alsam diye kara karayav valla konu nerden nereye geldi romantik olun arkadaşlar![]()
Bil bakalım dediğin ;''başkakan'', onun partisi, partinin myksı, myknın yönetiği yürütme yetkisi bulunan hükümet, istediği kadar vergi politikasını değiştirsin yeni vergiler koysun düzenlesin bilmem ne yapsın. Vergi bilinci sıfır ''0'' olan bir toplumda tayyip değil alternatiflerinden kim gelirse gelsin akaryakıt başta olmak üzere tüketim maddelerinden yüksek vergi almaya devam eder. Kayıt dışı ekonomiden para kazananlar kimlerse pahalı akaryakıt tüketmemize neden olanlar onlardır. Sen de bil bakalım kimmiş onlar?