Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muhteşem bir görüntü olmuş rs lerde ordaymış sanıyorum büyük bir org. kaçırdım herkes den özür dilerim bir sonraki buluşmada organizatörlük yapacağım ama emin olun.. Ayaklarınıza sağlık dostlar görüşmek dileği ile..
Muhteşem bir görüntü olmuş rs lerde ordaymış sanıyorum büyük bir org. kaçırdım herkes den özür dilerim bir sonraki buluşmada organizatörlük yapacağım ama emin olun.. Ayaklarınıza sağlık dostlar görüşmek dileği ile..
Valla dostlar ne deseniz esen haklısınız.. sabah 11:00 de yola çıktım önce Selçuk'da bi yarım saat oyalandım bizim ufaklık gündüz saati olduğu için çok sıkıldı arabada sık sık durmak zorunda kaldım en son Susurluk'ta 2 saat kadar oyalandım yine de yetişirim umuduyla feribota attım kendimi ama içeride 50 dakikaya yakın bekledim İstanbul'a indim saat 00:00'dı eve gelmem 02:00 buldu o yüzden bu seferlik affınıza sığınıyorum ama bir daha ki buluşmada hiç kaçarı yok mutlaka orada olacağım
bende emeği geçen herkese teşekkür ederim tanışma şerefine nail oldum bu güzel insanlarla RS havası başkaydı bu fotoların hepsi ne ara çekildi farkında bile olmadık
bendekileride yüklüyorum hemen