RFC İstanbul - Abooov Kebap Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yine güzel keyifli bir buluşmaydı herkese teşekkürler bende 1 saat kadar önce eve vardım çok şükür :)

Muhteşem bir görüntü olmuş rs lerde ordaymış :( sanıyorum büyük bir org. kaçırdım herkes den özür dilerim bir sonraki buluşmada organizatörlük yapacağım ama emin olun.. Ayaklarınıza sağlık dostlar görüşmek dileği ile..

Bu buluşmayı tatilde olmadan dolayi kaçırdık artık bir başka buluşmada inşallah birlikte olmak dileğiyle :)

Muhteşem bir görüntü olmuş rs lerde ordaymış :( sanıyorum büyük bir org. kaçırdım herkes den özür dilerim bir sonraki buluşmada organizatörlük yapacağım ama emin olun.. Ayaklarınıza sağlık dostlar görüşmek dileği ile..
Cezalisin abi sen

Buraak gelmeliydin kardeşim gözler seni aramadı değil bide Alperi

Valla dostlar ne deseniz esen haklısınız.. sabah 11:00 de yola çıktım önce Selçuk'da bi yarım saat oyalandım bizim ufaklık gündüz saati olduğu için çok sıkıldı arabada sık sık durmak zorunda kaldım en son Susurluk'ta 2 saat kadar oyalandım yine de yetişirim umuduyla feribota attım kendimi ama içeride 50 dakikaya yakın bekledim İstanbul'a indim saat 00:00'dı eve gelmem 02:00 buldu o yüzden bu seferlik affınıza sığınıyorum ama bir daha ki buluşmada hiç kaçarı yok mutlaka orada olacağım:)

bende emeği geçen herkese teşekkür ederim tanışma şerefine nail oldum bu güzel insanlarla RS havası başkaydı bu fotoların hepsi ne ara çekildi farkında bile olmadık
bendekileride yüklüyorum hemen
1jgDj5.jpg
[/URL][/IMG]
LdngdV.jpg
[/URL][/IMG]

​Yüreğinize sağlık kareler 10 numara maşAllah.Allah bozmasın.:eyv

Benim kafa çok pis parlamış :D

Süper bir organizasyon oldu yeri bulma sorunu olmasaydı daha da çok sohbet etme şansımz olacaktı :eyv

Geri