Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim kia kamyonetin baskı balatası hala orjinali.Araba 255bin kmde.Servise gittiğimiz zaman adamlar kac kere değiştirdin diye soruyolar hala orjinal diyince inanmıyolar.Adam gibi kullansaydı hiç bişey olmazdı
baskı balata durumu kullanıcıya baglı oldugu gibi değştren ustaya veya malzemeyede baglıdır yada fabrikanın yaptıgı herhangi bi hataya sadece kullanıcıda değil bizim şirket aracının baskısını 1 haftada 3 kere değiştrdk 3.de saglam oldu aracıda ben kullanıyodum kendi aracımı nasıl kullanıyosam onuda o şekilde kullanıyodm şirket kuzenimin çünkü belkide buna benzer bi sorundur ben birmotta son iki değişimi içcilik garantisinden yaptrdım ondan sonra daha değişmedi
Tabi Ki Kullanıcı ve Değiştiren Usta İle Alakalıdır. Adam Kullanmayı Bilmiyorsa Baskı Balata Tabi Ki Ölür Ancak, Baskı Balatayı Değiştiren Usta Baskı, Balatayı Yerine Düzgün Şekilde Oturtamaz İse Baskı, Balata Otomatik Olarak Kendini Yemeye Başlayacaktır. Lada Marka Otomobillerde Bu Sorun Oldukça Sık Yaşanır Baskı ve Balatayı Yerine Tam Oturtamaz ve Kalkışta Araç Titreme Yapar. Her İşi Bir Ehli Var
fabrikasyon hata düşüktür, genelde kullanıcı veya servıs hatası oluyor... bende caddy 3 defa aldım sattım böle sorun olmadı... ancak turboları çok hasas 2 kere tutbo değişti, ayrı mevzu, o da kısmen yakıt-kullanım hatası...cenker
adam, traktör şöforü olabilir, rakip firmlardan sponsor da almış olabilir...