- Konuyu Başlatan
ygunes ; Çok teşekkür ederim. Az önce dediğiniz işlemi yaptım. Araca binip kartı takmadan çalıştırdım. Sonra stop edip araçtan çıktım. Sürücü Kapıyı kapatıp dediğiniz gibi keyless koldaki butona bastım. Çok sevindim. işte duymak, görmek istediğim şey buydu. Kapıların hepsini kilitliyor. Hatta kontak açıkken bütün camları ; sunroof dahil tam açıktı. Yine sürücü kapıyı kapatıp ; sürücü keyless koldaki düğmeye hızlıca iki defa bastım. Şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. Karttaki özellik gibi bütün açık olan her şey otomatikman kapanmaya başlayıp ; kapılarla beraber kapandı. Buraya kadar her şey mükemmel. Ama ; iş kapıları açmaya gelince bir sonuç alamadım. Aracı koldaki düğmeye basıp kapattım. Araçtan uzaklaşıp tekrar araca geldim. sürücü kapının koluna elimi atıp kapı kolunu çektim. AMA açılmadı. elimi koldaki siyah parça önünde bekletip kolu çektim. yine açılmadı.Elimi kola takıp düğmeye basarak açmayı denedim yine olmadı. 4 kapı kolunu da denedim yine olmadı. Ama ilginç bir şekilde bagaj kapağındaki düğmeye bastığımda arka bagaj kapısı açılıyor. Ama 4 kapı açılmıyor. Nerede yanlış yapıyorum veya eksik şey var. şunu da denedim ; kapı kollarının altındaki siyah plastik göz parçayı çıkardım acaba algılamasını kesiyor mu ? diye ama açmayı kartsız başaramadım.