Shell puanı kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 10urmusic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

10urmusic

Kayıtlı Üye
45-Manisa
Arkadaşlar s.a. Bugün Shell kartımda biriken puanı kullanmak istedim. Ekranda pin kodu istedi pompacı doğum tarihindir dedi. 4 haneli gün ay yazdık ama kabul etmedi. Bu pin olayı nedir nerden öğrenebiliriz? Uygulamasını kullanıyorum ama 4 haneli bir şifre fln hiç görmedim yada bana verilmedi. Kullanan arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim

Arkadaşlar s.a. Bugün Shell kartımda biriken puanı kullanmak istedim. Ekranda pin kodu istedi pompacı doğum tarihindir dedi. 4 haneli gün ay yazdık ama kabul etmedi. Bu pin olayı nedir nerden öğrenebiliriz? Uygulamasını kullanıyorum ama 4 haneli bir şifre fln hiç görmedim yada bana verilmedi. Kullanan arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim

Pin kodu hiç duymadım fakat puan kullanırken doğum tarihimi soruyor pompacı ven soyledikten sonra giriş yapıyor ve yakiti veriyor. Siz kartın kaydini yaparken fatkli bir tarih vermiş olabilir misiniz?

club.smart@shell.com

Bu adres destek servisi. Buraya kart numaranızı, telefon numaranizi ve ilgili şikayetinizi belirten bir mail gönderirseniz iki gün içerisinde mail veya telefon ile dönüş yapiyorlar.

Bu noktada ilgili tarihi de bu adres ile iletisime gecerek teyit edebilirsiniz. Ayrıca sorununuz için de çözüm sunacaklardir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri