Silecek ne kullanıyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba silecek olarak hangi markayı kullanıyorsunuz geçen sene valeo diye bir marka almıştım bauhaustan ama kötü çıktı iz yapıyor çok sesli ve pürüzsüz bir şekilde kaymıyor takılmalar yapıyor malum kış geldi değiştiriceğim yine

Kullandiklarimin hepsi ses yapıyor. Bahsettiğiniz o tirrit seklinde ses yapıyor ama çok sogukta oluyor bu normal hava sartlarinda çok nadiren oluyor. Onun haricinde bir takilma olmuyor. Arabayı aldigimda eski tip silecek vardı. Muz ile degistirdim. Malum eski tip silecek kollarina her muz tip uymuyor. Ben inwells marka kullanıyorum. Ömür acisindan çok iyi değil malesef ama kis ayini çıkartıyor. Her sene kis başı alıyorum fakat söyle bir durum var şoför tarafi herhalde büyük olduğundan daha çabuk yipraniyor yolcu tarafini iki senede bir degistiriyorum. Tanesi 30 lira idi galiba en son sehirlerarasi bir benzinlikten aldım 32 liraya.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnwells kullanıyodum f/p için ideal bi ürün, ben silecek almaktansa sadece silecek süpürgesini değiştiriyorum çifti 50 tl olan silecek 10 tl ye geliyor bu şekilde.

RBW aldım 2016 kışında bozulursa gene alacağım [emoji4] ön cam çok çizik ise silecek lastiği çabuk deforme olur

bosch aerotwin almayı düşünüyorum yakında alınca yorum yaparım internetten araştırdığım kadarıyla yorumlar hep iyi

Bosch veya valeo tercih sebebimdir ama muz tercih ediyorum. Bir müddet sonra ses yapıyor ama silimi güzel

Bosch veya valeo tercih sebebimdir ama muz tercih ediyorum. Bir müddet sonra ses yapıyor ama silimi güzel

Herkese merhaba silecek olarak hangi markayı kullanıyorsunuz geçen sene valeo diye bir marka almıştım bauhaustan ama kötü çıktı iz yapıyor çok sesli ve pürüzsüz bir şekilde kaymıyor takılmalar yapıyor malum kış geldi değiştiriceğim yine

Ben aracıma devamlı Bosch marka silecek takıyorum şu ana kadar herhangibir sıkıntı yaşamadım ve memnunum....

Bu arada birkaç ay önce yaptığım sprey meme oldukça başarılı olmuş. Kış gelince kullanmaya başladım.

Bu arada birkaç ay önce yaptığım sprey meme oldukça başarılı olmuş. Kış gelince kullanmaya başladım.
Sprey meme? Nedir ve ne işe yarar ben kaliteli ve pahalı sileceklerden de yoruldum onlarda 1 kış sonra kullanılmaz oluyor. O yüzden iws idi herhalde 3-4 ay (soğuk sıcak farklı fazla olan dönem) götürüyor. Yaz zamanı 7-8 ay götürüyor yılda 2 takım almış oluyorum. Ucuzların da çok kötüsü var ama

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri