silecek suyu deposu kaç lt?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan or_by
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

or_by

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
silecek suyu deposu kaç litre alıyor?

birde antifirizli silecek suyumu kullanıyorsunuz yoksa kendinze özel bir karışım mı eklyorsunuz (sirke+su, camsil+su vb.) ?

silecek suyu deposu kaç litre alıyor?

birde antifirizli silecek suyumu kullanıyorsunuz yoksa kendinze özel bir karışım mı eklyorsunuz (sirke+su, camsil+su vb.) ?
Bizim kangoo 3.5 civarı alıyor ben renault orjinal cam suyunu kullanıyorum kışında gene orjinal alıyorum gerçekten orjinal den şaşma yın derim

Bizim kangoo 3.5 civarı alıyor ben renault orjinal cam suyunu kullanıyorum kışında gene orjinal alıyorum gerçekten orjinal den şaşma yın derim

teşekkür ederim hocam. bunun bir max seviye varmıdır? daha incelemedim ama sınırı neresidir sarı kapağa kadar mı doldurmak lazım daha aşağıdamı bırakılmalı acaba?

Ben sarı kapağa kadar dolduruyorum kardeşim, içine komple camsil koyuyorum...

kışın antifirizli cam suyu yazında çok az antifirizli su devamı su :)

Hep Cam sil kullanıyorum. Camsili al yoluna devam et..

2 Lt.lik antifrizli konsantre cam suyu kullanıyorum şişe bitiyor. Yazın su oranı fazla koyarak kullanıyorum. Talimatında da öyle yazıyor.

Birkaç zamandır Sonaxın konsantre cam suyu katkısını kullanıyoruz. 2,5 litre suya bir tüp şeklinde yapışan böceklere vs. falan da etkili oluyor. Araç Kangoo hazne 3 küsür litre 5 litrelik bidonda 2 tüp döküp karıştırıyorum kalanı da eksilince üzerine ekliyoruz.:)

peki antifirizli cam suyunu konstre mi kullanmak lazım suyla karıştrarak mı? oranı göz kararırı mı ayarlamak lazım ölçek yazmış üstüne ama neye göre ölçek :D kapağına göre mi

Geri