Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamın aleyküm arkadaşlar..aracım 2013 clio 4 ve sileceklerimin değişme zamanı geldi..Ankarada ikamet ediyorum,komple silecek takımını servis haricinde nereden alabilirim..saygılar
Sileceği her yerde bulursun, parçacılar/aksesuarcılar dışında büyük marketlerde,yapı marketlerde(tekzen gibi), internetten de alabilirsin .
Çok da önemi yok nerden alındığının ucuz olsun yeterli,sık sık değiştiriyoruz zaten
Arkadaşların da dediği gibi büyük marketlerden filan alınması mantıklı. Eski silecekleri sökün yanınıza alın marketlerde/petrollerde vs. standart ölçülerde silecekler var. Kutuların üzerinde boyları yazar. Onlarla karşılaştırıp aynı ölçüde alıp takın.
selamın aleyküm arkadaşlar..aracım 2013 clio 4 ve sileceklerimin değişme zamanı geldi..Ankarada ikamet ediyorum,komple silecek takımını servis haricinde nereden alabilirim..saygılar
Sağ ve sol silecek ölçüleri birbirinden farklı olduğu için marketlerde bulman biraz zor olur, yedek parçacılar da orjinaliyle bire bir aynı olan muadili 40 lira, servis fiyatı 100 lira diye hatırlıyorum...
Sağ ve sol silecek ölçüleri birbirinden farklı olduğu için marketlerde bulman biraz zor olur, yedek parçacılar da orjinaliyle bire bir aynı olan muadili 40 lira, servis fiyatı 100 lira diye hatırlıyorum...
Mustafa abicigim ben metro markette çalışıyorum birebir olçüleri var sadece olçülerini bilmesi yeterli bilmiyorsada silecekleri sokup içeri getirsin olculup aynı ebatlarından verilir Bosch sileceklerin fiyatıda, tane adeti 9 tl