geliyom bi sn..10 dk ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lastik de yapamazlar zaten fabrikasından faturasıyla alınıyor ama takma karşılığında da fiş fatura kesmiyorlar. fatura isteyene de +%18 diyorlar. bireysel kullanıcı da yanaşmıyor. Madem o kadar açlar yapmasınlar o işi sanki boğazlarına bıçak dayadılar lastikçi olacaksın diye.hiç bir hammadde harcamadan 20 dakikada 100 tl kazanan kimseyi tanımıyorum ben. (yazlıktan kışlığa-kışlıktan yazlığa).. Şu lastiği takarken tereyağı gibi birşey sürüyorlar o çok pahalı heralde![]()
lastik de yapamazlar zaten fabrikasından faturasıyla alınıyor ama takma karşılığında da fiş fatura kesmiyorlar. fatura isteyene de +%18 diyorlar. bireysel kullanıcı da yanaşmıyor. Madem o kadar açlar yapmasınlar o işi sanki boğazlarına bıçak dayadılar lastikçi olacaksın diye.hiç bir hammadde harcamadan 20 dakikada 100 tl kazanan kimseyi tanımıyorum ben. (yazlıktan kışlığa-kışlıktan yazlığa).. Şu lastiği takarken tereyağı gibi birşey sürüyorlar o çok pahalı heralde![]()
senin kırılmaz bijonlarını neden sattın arabayla..
takardık cliona kırılmazdı![]()
clio teneke teneke..bildiğin teneke zeytinyağı kutusu gibi kaportası...
toyota alacannn...capon arabası...capon tankı
![]()
Toyotaya da bindim ben... japonların kaportası da tenekedir... önemli olan altindaki...
yok arkadaşa espri yapmıştım da..
cliolar güzeldir tabiki...