Sis farında VALEO mu? Ayfar mı? Hangisini tavsiye edersiniz ve fiyatları ne kadardır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan o6mkno6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

o6mkno6

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
foto950.jpg

Haftaya sis farı takıtırıcamda iki markanın iyi veya kötü yanları nelerdir
:soru:soru

Valeo tavsiye ederim ayfar zamanla su alıyor kararıyor. Ayfar fiyatı çifti 70diye hatırlıyor m geçen sene sormuştum

Ayfar çok kötü almayın

valeo alın, ayfar a vereceğiniz paraya yazık.

Kullanmış gibi yorum yazmayın ya...

Ben kendim R-19 uma kullandım . Aldım alır almaz ilk önce siyah silikonla camın çevresini çok çok düzgün şekilde kapattım .
Aydınlatmasını iyileştirmek için normalde H3 ampul yerine H1 ampul taktım ( Valeo ampullerinden )

Arabaya montajını yaptım . Sislambasının arka kapak ve kablo girişlerini tekrar siyah silikonla kapattım .

Sonra arabaya komple taktım . Taktıktan sonra bir daha , Tampon ile far camı arasında kalan boşluklara siyah silikon ile kapattım .

Sonuç olarak 10 numara oldu . En iyi sonuç bu şekilde alınır .
Birazdan fotoğraf eklerim..

Şuan Megane 2 miz var sağ far su alıyor yani çok olmasda buhar yapıyor . ( Hemde valeo ) Su alacaksa zaten alacaktır . Sıfır Renaullt alanlar var forumdan onlar bile su alıyor..

Son düzenleme:
kadire katılıyorum :) bol keseden atmaya gerek yok :)
bende 19 a ayfar taktım çifti 50 lira valeonun tanesi ayfarın takımını alıyodu o zaman :)
kenarlarını ve arka kapağını güzelce silikonlarsan hiç bir sıkıntısı olmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

19' muzda valeo kullanıyoruz aldığımızdan beri ne bir kararma ne bir su. Memnunuz.

kullanmış gibi yazmayın yaaa derken???????

ben valeo kullanıyorum, memnunun. arkadaşım ayfar aldı, kısa zamanda söktü attı, illa birebir benim mi kullanmam lazım aga yorum yapmak için!!!!

orjinali neyse onu al..

19'uma ayfar aldım şerefsiz sis farından çekmediğim kalmadı.Su ala ala akvaryuma dönmüştü.Biraz para biriktir valeo al bence, tuzlu olsa da.Kafa rahat olur en azından.İlla da ucuz olsun ne gerek var diyosan yanında fazladan bir tüp silikon al ve su alabileceği ne kadar birleşim yeri varsa silikonla

Geri