Sizce böyle birşey mümkün mü ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GND

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bugün biryerde muhabbeti geçti kafam karıştı şimdi bildiğiniz üzere arabalarda her yıl trafik sigrotası yaptıyıoruz kazamız yoksa her yıl fiyat birazdaha düşüyor...
Benim şu an son 2 senedir üzerimde kamyonet gurubu bir araç var ama bundan önce 2 sene üzerimde binek otomobil vardı.şimdi ben bu kamyoneti satıp binek alsam trafik sigortasından indirim alabilirmiyiz yani geçmiş yılda ki kaydımız zaman aşımına uğrayıp silinme durumu var mı ? yoksa kaldığımız yerden tekrar devam mı ederiz ? tecrübeli arkadaşlar b,lgi verirse zevinirim...

bugün biryerde muhabbeti geçti kafam karıştı şimdi bildiğiniz üzere arabalarda her yıl trafik sigrotası yaptıyıoruz kazamız yoksa her yıl fiyat birazdaha düşüyor...
Benim şu an son 2 senedir üzerimde kamyonet gurubu bir araç var ama bundan önce 2 sene üzerimde binek otomobil vardı.şimdi ben bu kamyoneti satıp binek alsam trafik sigortasından indirim alabilirmiyiz yani geçmiş yılda ki kaydımız zaman aşımına uğrayıp silinme durumu var mı ? yoksa kaldığımız yerden tekrar devam mı ederiz ? tecrübeli arkadaşlar b,lgi verirse zevinirim...
2016 da kamyonet alırken sigortacı ya aynı soruyu sordum.
" İndirim kaldığı yerden devam eder " dedi

İslemler tc kimlik no izerinden yapildigi için devam eder.

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayın”

İnstagram: @flu_e_nce
Twitter : @tanseler
İmessage : tanseler@me.com

eyvallah teşekkür ederim aydınlattığınız için...

Sistemde daha önce kayıtlı olmanız sonraki sigorta başlangıçlarında faydalı olur. En fazla primi üzerine ilk kayıt yaptıran ile çokca kaza yapan öder

Geri