skoda superb

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anil055
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anil055

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aranızda skoda superb'in yeni kasasından kullanan veya sahibi olan varmı? bilgisi olan varsa nasıl bir araçtır? ses yalıtımı iyimidir? yol tutuş konfor vb özelliklerinden bahsederseniz mutlu olurum. şimdiden tşkler.

kullandığımdan yada bildiğimden değil ama... bence harika bir araç...

benimde çok hoşuma gitmeye başladı. arkası acayip geniş. bildiğin limuzin gibi araç. ön arka koltuk ısıtma 17inç jant sunroof bildiğin full modeli hemde 2011model ve 35000 kmde fln ve 65 milyar. bence donanıma ve d segmenti bir araca göre mükemmel fiyat. ama kullanan falan olsa daha net bilgi edinebiliriz.

Ben discovery fifth gear programında izledim suberb'in ön ve arka logoyu kapattılar ilk çıktığı zaman, (ingilterede) gelen geçene soruyolar bu araba yeni çıktı markası ne diye alayı BMW'dir kesin tasarım konfor mükemmel dediler. :)

Buda ikinci el :D

sıfırı full+full u 80i bulur zaten :D ikinci el alıcan ikinci el satıcan :D

cok iyi usta be ben arkasınının bu kadar geniş olduğunu görmedim S class gibi arkası o fiyata o araba bedava vallhi :)

araba mukemmel zaten ici ve motoru passat ile ayni...

arkası gerçekten çok geniş. bu sınıfın en genişi latitude diyorlar ama hiç sanmıyorum. s classtan bi farkı yok ve tam bir f/p aracı bence. ayrıca doruk snnde dediğin gibi motor cr yani commol rail. passat motoruyla aynı. 1.6 tdi 105 ps. aracın sevdiğim yanı bagajda 2 türlü açılıyor hem sedan gibi hem liftbackler gibi. keşke bilgisi olan biri daha çok bilgi verse. mesela 5 ileri manuel vites. bu yüzden yakıt fazlamı. veya yüksek hızlarda 5 vites olduğu için motor bağırıyormu?

Geri