Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapı kilidi kronik sorun. Bendede aynısı olmuştu kendim söküp kilidin içinde beyaz hareketli bir parça var o takılı kaldığı için kapı dışardan açılmıyor. Onu güzel temizleyip yağladım sorun çözüldü.
dış etkenlerden etkilenmeyecek biryer olsaydı gres konusunda haklı olabiliridiniz. Gres yağı tozu bünyesinde hapseder daha kötü duruma gelmesine neden olur.
gres yağının kullanım alanları kapalı hazneler yada dışarı ile teması olmayan yerlerdir. Tabi son 5 ay önce yeni bir yağ çıkmadı yada icat edilmediyse size katılmıyorum
Bu kapi acilmama olayi fluence ve megane araclarda sıklıkla gorulmekte demek bazı cliolar da etkilenmis bu durumdan. Bahsettiginiz olay kapi kilit mekanizmasinin su almasindan kaynaklaniyor. Bu mekanizmaya yagisli havalarda su çok kolaylikla girebiliyor. Bende kapi ici pandizotu sokmeden önce muhafazalidir saniyordum ama degilmis. Ben gerci hoparlorden ses gelmedigi için sokmustum sokunce hoparlor dahil kapi kilit mekanizmasi vs o alanda ne varsa su ile temas etmis ve etmekle kalmamış bir de pas yapmis. Hatta hoparlorun lehimli kablosu kopmustu. Ben bu alanlarin pasini olabildigince temizleyerek kapattim ama olay yine soğuk havalarda ozellikle devam ediyor. Bazen tutukluk yapıyor. Benim bir ara uc kapim iceriden acilmadigi muddetce acilmiyordu çok şükür pas temizlenince kendine geldi ama bor süre sonra yine aynı olay olacak.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acilmama olayi için wd 40 ve gresin hiç bir faydasi olmuyor malesef defalarca denedim ama yine acilmadi hatta artık kapi iclerine gres akmaya başladı. O olayin en kolay cozumu su gecirmeyen bi şekilde kaplanmasi.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi