Şoför kapısı dıştan açılmıyor

Tr.Server1

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba aracımın şoför kapısı içten açılıyor dıştan açılmıyor sorun nedir yardımcı olabilirmisiniz. Yeni oldu bu olay

içerdeki düğmeden açtığım zaman dışardan açılıyo kumandadan açtığım zaman açılmıyor

Son düzenleme:
Sorun mekanizmada desek iki turlu acilmamasi gerekir. Ancak içerdeki kilitten acilinca kapi disairdan aciliyormus. Bence servise bi git sor.

Kilit degismesi gerek..

şimdide kendiliğinden düzeldi

bizim şöför kapısınındada oldu. zamanla kendisi düzeldi. çakmaklık sorunu gibi buda kronik bi sorun galiba.

Benimde bagaj açılmıyor. 4 kapı açılıp kapanıyor ama bagaj açılmıyor hiçbir şekilde. Geçen hafta da kendi kendine açılıyordu çukurdan, tümsekten geçerken inip kapatıyordum. Dışında da kilit vs yok ki anahtarı sokup açalım. Servise götüreceğim artık...

Benim meganeda da aynı sorun vardı kart pilini değiştirdim sorun çözüldü kart pilini değiştirin birde

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar kapılara bağlı aydınlatma varsa kapı altı logo iç aydınlatma vs bunlardan sebep oluyor kapılarda voltaj az kalıyor galiba o yüzden kapı açılmıyor buna bir dikkat edin dediğim konu varsa tabiki..

aynı sorun benede de vardı vd40 ladım düzeldi

Geri