peki açarken kullandığı programın markası falan varmı çünkü çoğu kez başlarından atmak için bir bahane uyduruyorlar.aynen inanlar açar sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki açarken kullandığı programın markası falan varmı çünkü çoğu kez başlarından atmak için bir bahane uyduruyorlar.aynen inanlar açar sanırım
Simdi hocam serwse gttnde parametrelerdn gösterge tblosnun yolbgsyri acabiyosun',hiz sabitleme aciyosun kemer sesi kapatip acablysn,120kmh hzdan sonra sesli uyari acablysn.otomatik far acblysn hz sbtleme we otomatk far donanimsal oldgn icin skntıli orda bi serwste arkadjsm war irtbta gecp sna pm atacgm dgrli kangocu dostm
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çook teşekkürlerŞu yol bilgisayarını hep istiyodum.Clio 2 authentic ti yol bilgisayarı bir üst versiyonda açıktı,kangoo extreme yol bilgisayarı bir üst versiyonda açıktı.
Program ve soket şeması olsa kendimde hallederimAncak çok faydalı çalışma yaptın ,en azından açılıp çalıştığını biliyoruz.
Abi soket we semaya gerek yok renault can clip hepsni hallediyor![]()
Vaaay birşey daha öğrendim teşekkürler.Program kolay gibi ara kabloyu araştırıyorumsanayii de varmıdır?
Bugün inanlar otomotive bakım için gittim aynı zamanda yol bilgisayarını aktif etme olayınıda söyledim ancak maisden servislere gönderilen maile göre ve aktif edilen araçların neredeyse tamamının gösterge panelinde donma ve kilitlenme sorunu meydana geldiği için aktif etme olayını mais yasaklamış. İlgilenen arkadaşların dikkatine.