Sol Ön Teker İçin Yardım Acil!

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba arkadaşlar
dün akşam AVM de kaygan zeminle park ederken kauçuk sesinden hariç tam sola çevirdiğimde sanki sürtme sesi titreme ve uğultu tarzında bir şey hissettim.servisi aradım ve lastikten dedi kauçuk zeminle ses yapar falan dedi ama bu ön direksiyon demirinde jant ile birleştiği noktadan kaynaklanıyor gibi ( teknik tabirini bilmediğinden ) ve 2014 model 1,5 Clio4 joy 65 binde aracın elektrikli direksiyon olduğunu öğrendim yağ dolum yokmuş neden yapar ve ne yapmak lazım ?

Avmlerdeki yer zemininden kaynaklanıyor o sorun yok aracınızda ;)

Servise götürün baksınlar. Acil diye başlık açmak yasak zannımca. Aracınız da bir sorunda yok acil durum da Yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fakat benim anlatmak istediğim ve ya anlatamadığım lastik sesinden hariç gelen bir titremeli ve sürtme sesi nereden kaynaklanıyordur ?

Titreşim yapar kaucukla beton cevirme esnasinda ama tak tuk sesler duyuyor iseniz aks başları olabilir..

Son düzenleme:
O zeminde titresimde yapar. Çik disariya birde betonda çevir toprakta çevir asfaltta çevir ses titresim hicbiri gelmez.

Avm zeminlerini kapladiklari mazleme epoksi turevi veya kendisi. Bu malzemeler kaucukla birlestigi noktada ozellikle direksiyon hareketinde ses ve vibrasyon yapar. Normal bir durum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri