Sonunda Filmlendik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güle güle kullanın güzel olmuş ancak 3 numara olsa sanki daha iyi olurmuş. Resimlerden var mı yok mu pek belli olmuyor.

Güle güle kullanın güzel olmuş ancak 3 numara olsa sanki daha iyi olurmuş. Resimlerden var mı yok mu pek belli olmuyor.

Teşekkür ederim. 3 numara çevirmede sıkıntı olur diye tercih etmedim. Fotoğraflarda böyle duruyor ancak hafif aynalı olduğu için içeriyi fazla göstermiyor. Memnunum koyuluğundan yani.

Hayırlı olsun Filimlerimi yaza çıkarken sökmek zorunda kalan biri olarak güneşin sıcagını iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde filmin nasıl bir nimet olduğunu çok iyi anlıyorum yanıyor araba resmen Filim varken klimayı en fazla 2. kademede çalıştırırken şimdi bazeb 3 bile yetmiyor gibi Yanıyom resmen Bu polisler bu kadfar kanun suz iş varken neden filimlerle uğraşır bilmem

Hayırlı olsun Filimlerimi yaza çıkarken sökmek zorunda kalan biri olarak güneşin sıcagını iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde filmin nasıl bir nimet olduğunu çok iyi anlıyorum yanıyor araba resmen Filim varken klimayı en fazla 2. kademede çalıştırırken şimdi bazeb 3 bile yetmiyor gibi Yanıyom resmen Bu polisler bu kadfar kanun suz iş varken neden filimlerle uğraşır bilmem

Teşekkürler. Sizinki 3 numara falandı sanırım. 2 de çok işe yarıyor. Keşke 2 numara çektirip fazla dikkat çekmeseydiniz sizde.

Teşekkürler. Sizinki 3 numara falandı sanırım. 2 de çok işe yarıyor. Keşke 2 numara çektirip fazla dikkat çekmeseydiniz sizde.
Benim filmler 2 numara idi ama Çevirmeler vetalihsizlikler üst üste geldi Birincide Uyarıp yolladılar İkincide filmden ceza yazacaklardı zorla kemer cezasına bağladık Polis birde bu kıyağımı unutma dedi bende eve gidince kızıp güzelim filmleri sökmüştüm Filmler den çok memnundum solar gard markaydı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim filmler 2 numara idi ama Çevirmeler vetalihsizlikler üst üste geldi Birincide Uyarıp yolladılar İkincide filmden ceza yazacaklardı zorla kemer cezasına bağladık Polis birde bu kıyağımı unutma dedi bende eve gidince kızıp güzelim filmleri sökmüştüm Filmler den çok memnundum solar gard markaydı

Benimkilerde Solar Gard. Sizinkide çok şık duruyormuş. :(

Benimkilerde Solar Gard. Sizinkide çok şık duruyormuş. :(

Hayırlı olsun hatice abla güzel olmuş cezasız sürüşler :) :eyv

Bende yaklaşık 1 ay önce film çektirdim hatice abla daha hiç çevirmediler. (Flim 2 Numarının 2 si) reno
030620121523.jpg

güle güle kullanın hatice hanım... aynı işlemi bende yaptırdım 5 cam 2 numara würth film yaptırdım. sadece 3 ay kullanabildim. polis neyse de jandarma göz açtırmıyor. aman dikkat:)))

güle güle kullanın hatice hanım... aynı işlemi bende yaptırdım 5 cam 2 numara würth film yaptırdım. sadece 3 ay kullanabildim. polis neyse de jandarma göz açtırmıyor. aman dikkat:)))

Teşekkür ederim. Ama jandarma bölgesinde olmadığım için sıkıntı yok. :)

iyi günlerde kullanın.. ben de düşünüyorum, muhtemelen bu ay yaptırcam bir aksilik olmazsa..
her forum konusunda olduğu gibi gene 1-2 sorum var :)
arabanızın rengi bulut gri mi?
bir de döşemelerin rengi nedir? :soru
bunu sorma nedenim iç döşemeler koyu renkse cam filmleri en açık tonda bile olsa arabanın içini çok karartabiliyor. benim aklımda da 2 numara var ama ince eleyip sık dokuyorum, konu araba olunca titizliğim 2 katına çıkıyo.. :o

Geri