- Konuyu Başlatan
Bu çok sağlıklı bir sistem değil. Orjinal kolların verilerini dirençler ile o kolda tutturmaya çalışıyorlar. Araştırmıştım. Bence her zaman orjinali daha güzel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende aynı fikirdeyim Orjinal ekipman ile yapmak daha sağlıklıBu çok sağlıklı bir sistem değil. Orjinal kolların verilerini dirençler ile o kolda tutturmaya çalışıyorlar. Araştırmıştım. Bence her zaman orjinali daha güzel.
Fikir olması açısından ben de kendi montajımı paylaşmak istiyorum.
Öncelikle CC&SL tuşlarını aldım. Direksiyon üzerine takmak istedim ve direksiyon sargısını sökünce airbag sargısından 4 tel geçtiğini gördüm ve ikisi boştaydı (Hız sabitleme için muhtemelen). Gerekli kablolama ile bağlantıyı yaptım. Direksiyon üzerinde de tuş takımı için yer açtım.(orijinal direksiyonu kullanmak istedim). Bağlantıları yaptım ve Bilgisayar ile yazılımı aktif ettim ve sorunsuz çalışıyor.
Resimleri elimden geldiğince çekmeye çalıştım. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz.
![]()
Elinize sağlık iyi günler de kullanın
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
iMessage : tanseler@me.comflu_e_nce
Teşekkür ederim hocam. Sağolun.Elinize sağlık iyi günler de kullanın
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
iMessage : tanseler@me.comflu_e_nce
Hocam gerçekten orjinal olmuş izmirdeyseniz bana da yapalımve tuşları nereden buldunuz