Symbol kapı çıtası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tals
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    symbol

tals

Mustafa SEVER,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Bu ekipmanlar farkı araç ve modelleri için dizayn edilmiş ve üretilmiş. Reno symbol için üretilmiş yok mu?

Bu ekipmanlar farkı araç ve modelleri için dizayn edilmiş ve üretilmiş. Reno symbol için üretilmiş yok mu?

serviste var fakat fahiş fiyatlara... piyasada symbol için kapı eşiği, cam cıtası ve mugen rüzgarlık dışında bir ürün yok... yapıştıma modelli olduğu için bir tanesiolur düşüncesindeyim yada faklı fikirlerinize ihtiyacım var...

Farklı bir model için, yapılan çıtalar tam oturur mu bilemiyorum..

arkadaşlar başka kimsenin fikri yok mu? GÜNCEL

anlaşıldı yine kimsenin fikri yok deneme yanılma yöntemini kullanacağım... adminlerden rica etsem konuyu kapatıp veya silebilirler mi?

2011 dizel için dün serviste ben de sordum çıtaları.Yaklaşık 220 TL gibi bir fiyat verdiler.Şu an için pahalı geldi.Piyasada varmı bilemiyorum.Ama araştırıcam

2011 dizel için dün serviste ben de sordum çıtaları.Yaklaşık 220 TL gibi bir fiyat verdiler.Şu an için pahalı geldi.Piyasada varmı bilemiyorum.Ama araştırıcam

ben çok araştırdım ama symbol 3 adına kapı çıtası malesef yok ama üstteki modellerden bir tanesinin uyacağı kanaatindeyim... :)

Geri