Herkese merhabalar.
Devlet memuru maaşı işe ülkenin çarkları arasında dönen sıradan bir vatandaşım.
Renault Captur marka aracım vardı. 2. el aldım ve sonrasında doların rekor yüksek olduğu zamanda oldukça iyi bir karla sattım. Şimdilik doların biraz daha gevşemesini bekliyorum, pusudayım...
Renault Megane 4 İcon 1.5 DCI EDC araç veya Renault Kadjar İcon 1.5 DCI EDC almayı planlıyorum.
Fakat aklıma nerden nerden düştü bilmiyorum acaba Talisman mı alsam dedim. Fiyatlara baktım megane ve Kadjar ile aynı fiyatlarda. Arabaya baktım mükemmel bir araç. Bir kadjara bakıyorum, bir megane bakıyorum bir de Talismana bakıyorum... Fiyatların aynı olmasının saçma olmasının yanında bu tasarımla, bu donanımla talismanın tutulmaması daha bir ilginç...
Acaba neden durum böyle ?
Bir kaç sorum olacak ?
Bu aracın parçaları çok mu pahalı ?
Bu aracın bakım masrafları mı çok fazla ?
Bu araç çok mu yakıyor ?
Bu aracın kaskosu mu çok pahalı ?
Ben memur maaşımla bu arabanın keyfini sürmek istesem bana çok yük olur mu ?
Şehiriçinde trafikte kullanımı zor mu ? ( Ebatları itibarı ile)
Bu millet deli mi? Neden böyle bir araba varken, insanlar megane, kadjar vb. araçları tercih ediyor ?
Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim...
Devlet memuru maaşı işe ülkenin çarkları arasında dönen sıradan bir vatandaşım.
Renault Captur marka aracım vardı. 2. el aldım ve sonrasında doların rekor yüksek olduğu zamanda oldukça iyi bir karla sattım. Şimdilik doların biraz daha gevşemesini bekliyorum, pusudayım...
Renault Megane 4 İcon 1.5 DCI EDC araç veya Renault Kadjar İcon 1.5 DCI EDC almayı planlıyorum.
Fakat aklıma nerden nerden düştü bilmiyorum acaba Talisman mı alsam dedim. Fiyatlara baktım megane ve Kadjar ile aynı fiyatlarda. Arabaya baktım mükemmel bir araç. Bir kadjara bakıyorum, bir megane bakıyorum bir de Talismana bakıyorum... Fiyatların aynı olmasının saçma olmasının yanında bu tasarımla, bu donanımla talismanın tutulmaması daha bir ilginç...
Acaba neden durum böyle ?
Bir kaç sorum olacak ?
Bu aracın parçaları çok mu pahalı ?
Bu aracın bakım masrafları mı çok fazla ?
Bu araç çok mu yakıyor ?
Bu aracın kaskosu mu çok pahalı ?
Ben memur maaşımla bu arabanın keyfini sürmek istesem bana çok yük olur mu ?
Şehiriçinde trafikte kullanımı zor mu ? ( Ebatları itibarı ile)
Bu millet deli mi? Neden böyle bir araba varken, insanlar megane, kadjar vb. araçları tercih ediyor ?
Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim...