Talisman Fiyat Listesi.

1:39 da görülebiliyor.

Valla bravo baya aradım bulamamıştım. Teşekkürler.

Rica ederim.

bu arada talismanda segmentinin üstünde , kendi segmentinde veya alt segmentlerin hiçbirinde olmayan bir özellik var...kimse buna değinmemiş..
virajlarda ön tekerleğe destek amacıyla arka tekerlekte dönüyor..bu sayede viraj daha savurmasız ve net dönüş imkanı sağlıyor..
bu başka hiçbir araçta bulunmayan bir özellik..

bu arada talismanda segmentinin üstünde , kendi segmentinde veya alt segmentlerin hiçbirinde olmayan bir özellik var...kimse buna değinmemiş..
virajlarda ön tekerleğe destek amacıyla arka tekerlekte dönüyor..bu sayede viraj daha savurmasız ve net dönüş imkanı sağlıyor..

bu baslik da dahil pek cok baslikta bahsedildi. 4 control diye geciyor bilmediginizden dikkatinizi cekmemis.
bir kac firmada daha var

4Control :eyv

Teknolojik olarak yeni bir şey değil. İlk kez Honda 1970 yılında Accord modeli ile tanıttı. Daha sonra görülme sıklığı arttı. Benzer sistem Opel'in yeni araçlarında var fakat farklı çalışıyor. Durağan hallerde ve düşük hızlarda 1 tur veya altı ile tam dönebilen direksiyon, yüksek hızlarda 2-2.5 tura çıkıyor stabilite için. Ben bu sistemi daha çok beğeniyorum.

Ağustos ayı Talisman Fiyatları:
fb827a584d500de44c1a89f03288c0fa.webp

Açılabilir panoramik cam tavan opsiyonu eklenmiş.

l1o22X.webp
Açılabilir panoramik cam tavan opsiyonu hariç.

Eylül ayı Talisman fiyatları;

75149dc62d91c00b41fb59545831f459.webp

Geri