Tek Acı Bir Kare.......yorum sizin ben yorumsuzum :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eskiden bizdede vardı ilk çıktığında almıştık sıfır, babam 80 i geçmiyordu. Ta o zamanlar diyodu babam 80 den sonra hiç güvenmiyorum diye 3 ay sonra satmıştık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kazada kullanılan araç umrumda değil umarım can kaybı olmamış ve bir aileye ya da aileye ateş düşmemiştir umarım :(

koç un kazığı deniyor bunlara ve ikiye bölünmesinin nedeni aracın en boş ve hassas yeri. ahşap bişeyi ucundan mı daha rahat kırarsın ortasından mı buda aynı şey

Tofaşların kullanıcısının %70 yeni araba sahibi olan , ilk aracı olan, yada Tofaş sevdalısı olan. Diğer araçlarla kiyas yok altındaki arabayı uçak zannediyor. Sonuç görüyoruz.

%C5%9Eahin-Kazalar%C4%B1Foto-Galeri-.1.jpg

%C5%9Eahin-Kazalar%C4%B1Foto-Galeri-.2.jpg

%C5%9Eahin-Kazalar%C4%B1Foto-Galeri-.3.jpg

%C5%9Eahin-Kazalar%C4%B1Foto-Galeri-.4.jpg

%C5%9Eahin-Kazalar%C4%B1Foto-Galeri-.5.jpg

%C5%9Eahin-Kazalar%C4%B1Foto-Galeri-.6.jpg

%C5%9Eahin-Kazalar%C4%B1Foto-Galeri-.7.jpg

Bilmem yorum yazmama gerek varmı :berbat neymiş parçası çokmuş,ucuzmuş,piyasası iyiymiş :sinirli

Yazık olmuş.:( Alt tarafı zamanında çok ucuz saçtan yapmşlar ki çürümeden dolayı ortadan bölünyor.

Tofaş zaten tartışılmaz tabi ama o çok güvendiğimiz ve testlerden 4-5 yıldız alan araçlarımızı da NCAP 70 km ile test ediyor unutmayın.
Yani 70 km den sonrasına onay vermem diyor
Millet 90 km yi çok yavaş sanıyor ama bu hızla çok rahat allah korusun aracın içindeki herkesi öldürebilirsin.
hatta ben bunu söyleyenlere bir test yapıyorum.
10 km yani yürüme hızından biraz daha hızlı giderken habersiz aniden kazık fren yapıyorum. Hepsi cama ve koltuğa yapışıyorlar.
İşte diyorum bu etkiyi 9 ile çarpın sonra tekrar konuşalım.

Geri